Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

1145 articole scrise de ana.lichwar

plastics Leona Lewis photo

Leona Lewis, de nerecunoscut! Cântăreața a slăbit enorm (FOTO)

E drept că de Leona Lewis nu am mai auzit de ceva vreme, deși muzica ei era mai mult decât minunată, însă fotografiile recente cu ea ne arată că sigur n-a stat degeaba!

gaga

IMAGINI CONTROVERSATE cu Lady Gaga! Artista a apărut topless și cu fundul la vedere în documentarul despre viața ei

Lady Gaga a lăsat, se pare, orice inhibiție deoparte la filmările pentru documentarul „Gaga: Five Foot Two“. În film, artista vorbește despre despărțirea de Taylor Kinney, dar ne oferă și momente intime din viața ei, cum ar fi injecțiile pe care le face la doctor sau clipele în care face plajă topless.

rimes

Irina Rimes, MOMENT DELICIOS la Dimineața Blană! Uite cum a făcut față provocărilor primite

Irina Rimes a fost, luni, invitată la Dimineața Blană cu Ramona și Coțofană și, pe lângă faptul că ne-a făcut ziua cu mult mai dulce, la propriu, aducându-ne o muuulțime de bomboane, artista a trecut cu brio și de provocările lansate de colegii noștri de la Matinal.

micke si antonia

Micke feat. Antonia - El Amor | ProFM LIVE Session

Micke și Antonia au cântat LIVE la ProFM noua lor piesa "El Amor". Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

alexandra stan ft monoir

Monoir feat. Alexandra Stan - Save the night (Official Video)

Dupa succesul hitului international “The Violin Song”, care a fost difuzat in tari precum Polonia, Grecia, Rusia si Turcia, Monoir colaboreaza cu Alexandra Stan pentru piesa si videoclipul “Save the night”. Muzica si textul sunt compuse de Monoir (Cristian Tarcea) si Alexandra Stan, iar piesa a fost produsa chiar de artist.

raluka-satena

Imagini hot din cel mai nou videoclip al Ralukăi

Raluka, artista cunoscută publicului din România pentru vocea sa specială și hit-urile lansate, se pregateste sa revina in atentia fanilor cu un nou single.

mariah

Mariah Carey a GAFAT din nou! Ținuta prin care se vede tot ce nu trebuie (FOTO)

Mariah Carey pare să fi luat câteva kilograme în plus în ultima vreme, însă nu asta îi deranjează pe criticii de modă, ci faptul că artista are zero inspirație atunci când vine vorba de ținutele pe care alege să le poarte în public.

nicki

Nicki Minaj, SELFIE DEOCHEAT pe Instagram! Fanii, revoltați de gestul artistei

Nicki Minaj este cunoscută pentru stilul vestimentar controversat pe care l-a adoptat fără prea multe menajamente, însă, uneori, mai sare și calul.

nunta

Şase femei au venit la o nuntă îmbrăcate la fel, din greșeală (FOTO)

Doamnele din imaginea de mai jos nu sunt domnișoare de onoare la nunta cu pricina, ci pur și simplu au avut inspirația să îmbrace...aceeași rochie.