Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Nicki Minaj, SELFIE DEOCHEAT pe Instagram! Fanii, revoltați de gestul artistei

nicki

Sau cel puțin asta a dat de înțeles cu ultima sa postare de pe Instagram, în care se vede cam tot ce nu trebuie...sau, după caz, ce trebuie, așa cum consideră o parte dintre cei care i-au comentat la postare, declarându-se vrăjiți iremediabil de...frumusețea artistei.

Sigur, alții au fost ceva mai duri în comentarii, explicându-i lui Nicki că poate nu era necesar să arate chiar atât de mult...

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Top citite
01 Nicki Minaj / Profimedia Imaes
Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”
02 Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia
Jay-Z și Nicki Minaj au ajuns în topul celor mai buni rapperi din toate timpurile. Cine mai e în clasament
03 2011 Billboard Music Awards - Show
Nicki Minaj îl numește „clovn” și „laș” pe Kevin Federline după ce acesta a distribuit imagini cu Britney Spears și copiii lor
04 Billboard Women In Music 2019 Presented By YouTube Music
Nicki Minaj și-a luat revanșa. Cât de bine o imită pe Adele. James Cordon, uimit: Ești o actriță genială!
05 Nicki Minaj
Nicki Minaj, regina transformărilor. A făcut furori pe rețelele sociale într-un body din latex accesorizat cu o perucă roz
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jessie j
Jessie J nu are doar o voce foarte bună, ci și un corp superb. Fosta iubită a lui Channing Tatum, poză îndrăzneață pe Instagram

Se antrenează cu un instructor de arte marțiale și se vede! Jessie J are un corp superb la 33 de ani și 1,75 m înălțime.

rapp
Cum arată cele mai atrăgătoare rapperițe fără machiaj. Cardi B și Iggy Azalea, de nerecunoscut

Machiaje stridente, peruci, operații estetice, ținute provocatoare, accesorii opulente – femeile din lumea hip-hopului știu cum să atragă atenția.

Nicki Minaj decolteu rochie sexy
Nicki Minaj se retrage din muzică. Motivul pentru care artista a luat această decizie surprinzătoare

Nicki Minaj a anunțat că se retrage din muzică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!