Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EMAA - IN ALTE VIETI

Jay-Z și Nicki Minaj au ajuns în topul celor mai buni rapperi din toate timpurile. Cine mai e în clasament

Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia
Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia

Jay-Z și Nicki Minaj se afla în topul Billboard al celor mai buni rapperi bărbați și femei din toate timpurile. Publicația a lansat clasamentul „Top 50 cei mai mari rapperi ai tuturor timpurilor” în onoarea celei de-a 50-a aniversări a hip-hop-ului.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Corey Carter, se află în fruntea listei, urmat apoi de Kendrick Lamar, Nas, Tupac, Eminem, Notoriul B.I.G., Lil Wayne, Drake, Snoop Dog, iar pe locul 10 se află Nicki Minaj, devenind astfel prima femeie care a ajuns în top 10 și, prin urmare, cea mai bună rapperiță din toate timpurile. 

Citește și: Nicki Minaj îl numește „clovn” și „laș” pe Kevin Federline după ce acesta a distribuit imagini cu Britney Spears și copiii lor

Billboard susține că Nicki, în vârstă de 40 de ani, originară din Jamaica de Sud, și-a câștigat coroana de regină modernă a rap-ului cu „spiritul ei feroce și lăudăros”. „Ea a deschis calea pentru următoarea generație de femei MC și, în același timp, a construit o moștenire al cărei impact nu se limitează la lumea hip-hop. Nicki este unul dintre puținii artiști care are peste 100 de intrări Billboard Hot 100 și a câștigat premiul MTV Video Vanguard în 2022 pentru videoclipurile sale provocatoare.”

Nicki, care a devenit faimoasă după ce a luat parte la tabăra Young Money a rapperului Lil Wayne, are acum o avere de peste 130 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

Cu toate acestea, primul loc i-a fost atribuit rapperului Jay-Z, în vârstă de 53 de ani, care a câștigat 24 de premii Grammy, a vândut 140 de milioane de discuri și are 14 albume în Billboard 200.

Citește și: Jay-Z a stârnit controverse pe internet. Cum au reacționat fanii după ce artistul a comparat-o pe soția lui cu Michael Jackson

„Soțul lui Beyonce a reușit să facă istorie, oferind rime cu parfum regal, care vorbesc despre luptă și despre opulență. Poate că există și alți rapperi care ar putea pretinde că sunt la același nivel cu cel al lui Jay-Z din prezent, dar pur și simplu nu există nimeni care să-și poată egala întreaga carieră cu longevitatea sa, amploarea realizărilor sale și ceea ce a făcut în hip-hop din punct de vedere muzical, cultural și financiar în ultimele trei decenii”, susține Billboard. 

Jay-Z, care este căsătorită cu Beyonce, a fost și primul artist hip-hop care a obținut statutul de miliardar, în luna iunie 2019. El a ocupat locul cinci pe lista Forbes cu cele mai bogate vedete, unde a s-a aflat și Kylie Jenner în 2018. Companii de succes, un catalog profitabil de muzică, investiții inteligente și multele imobiliare pe care le deține, toate contribuie considerabil la bogăția artistului. 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 Jay-Z, la premiile Grammy 2024
Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu: „Nu are sens!”
02 beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție
03 COVER FACEBOOK
More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!
04 Cardi B și Offset
Cardi B este din nou singură. Artista a confirmat despărțirea de Offset: „Nu știu cum să spun lumii”
05 Nicki Minaj / Profimedia Imaes
Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show
Madonna scrie istorie cu cel mai nou single, „Popular”, o colaborare cu Playboy Carti și The Weeknd

Madonna scrie istorie cu noua piesă „Popular”, devenind prima artistă, de la performanța lui Cher încoace, cu single-uri în Billboard Hot 100 în cinci decenii diferite.

Celebrity Selfies
Beyonce și Jay-Z au achiziționat cea mai scumpă casă din California. Suma uriașă plătită de cuplul miliardar. GALERIE FOTO

Beyonce și Jay-Z își păstrează conacul din Bel-Air, de 88 de milioane de dolari, în ciuda faptului că au plătit 200 de milioane de dolari pentru cea mai scumpă casă California, contract ce marchează a doua cea mai importantă afacere imobiliară din SUA, după un apartament de 238 de milioane de dolari în Central Park South din Midtown Manhattan, cumpărat de gigantul fondurilor speculative Ken Griffin în 2019.

Jay-Z leaving Securities and Exchange Commission office in New York
Bărbatul care insistă că este fiul nelegitim al lui Jay-Z îl acuză pe rapper că a încălcat legi pentru a evita să facă un test ADN

Bărbatul în vârstă de 30 de ani care susține că este fiul secret al lui Jay-Z l-a acuzat pe celebrul rapper că a abuzat de sistemul legal timp de aproape un deceniu pentru a evita să facă testul de paternitate. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit