Bucuresti | 102,8FM SABRINA STOICA - DACA NE RANIM (NEW PW)

1145 articole scrise de ana.lichwar

andra

Rochia metalică mulată purtată de Andra la MMA a atras toate privirile (FOTO)

Printre numeroșii artiști prezenți, marți seara, la Media Music Awards, s-a numărat și îndrăgita Andra, care, pe lângă faptul că a plecat acasă cu nu mai puțin de 3 premii, a reușit să-i vrăjească pe toți cei prezenți cu silueta sa demențială, conturată de o rochie fabuloasă!

hefner

Ultima fotografie cu Hugh Hefner înainte de a muri

Chiar dacă aparițiile extravagante au fost întotdeauna punctul lui forte, ultima fotografie cu regretatul Hugh Hefner demonstrează că fondatorul Playboy era extrem de slăbit și vulnerabil.

_GAB1682

Cele mai tari ținute de la MMA 2017! Irina Rimes, Alina Eremia, AMI, mai HOT ca niciodată

Marți seara, la ParkLake Shopping Center, a avut loc ediția de anul acesta a Media Music Awards, unul dintre cele mai mari evenimente de premiere a artiștilor din industria muzicală.

balenciaga

Balenciaga a lansat gumarii cu platformă și Internetul e deja plin de glume

S-au întâmplat multe chestii interesante la Săptămâna Modei de la Paris din acest an, însă nimic nu a atras atenția mai tare decât ultima găselniță în materie de încălțări, prezentată de celebra casă de modă Balenciaga.

machiaj rihanna

Cel mai trendy machiaj pentru sezonul rece, în 2017

Cine credea că odată cu finalul verii dispar și machiajele colorate se înșela, iar revistele de specialitate tocmai ce ne confirmă că violetul este culoarea sezonului rece 2017-2018, în materie de fard de pleoape.

randi

CLIP NOU: Randi feat. Mario Morreti - Daca pun mana pe tine

"Dacă pun mâna pe tine, Doamne nu știu ce-o să-ți fac...". Cam așa ne amenință Randi, în cea mai nouă melodie a sa, în colaborare cu Mario Morreti.

zayn-anxiety

OMG! Un actor celebru din Turcia e SOSIA PERFECTĂ a lui Zayn Malik

Fanele lui Zayn Malik sunt în delir și asta după ce l-au descoperit pe Burak Deniz, un actor de origine turcă.

brenciu

Horia Brenciu lansează melodia "De ziua ta"

„De ziua ta” este un cadou pe care Horia Brenciu îl face fiecărui ascultător al său. În română și engleză, artistul urează sărbătoriților fiecărei zile „La mulți ani” și este alături de ei prin intermediul acestei melodii făcute „cu drag și cu bucurie pentru oameni”, așa cum spune Horia.

marilyn

Marilyn Manson, rănit pe scenă de o structură metalică! A fost scos pe targă (VIDEO)

Momente de panică pentru Marilyn Manson și echipa sa, după ce artistul a fost rănit de un element de decor care s-a prăbușit pe el, în mijlocul unui concert pe care-l susținea în New York.