Bucuresti | 102,8FM MATTEO - A MEA (NEW PW)

1145 articole scrise de ana.lichwar

voltaj mma

Voltaj, Ruby și Lidia Buble, printre artiștii Cat Music care canta la Media Music Awards 2017

Ruby, Lidia Buble, Jo, Iulia Dumitrache, What's Up, Cabron, Voltaj, FreeStay, Monoir, Diamante FMM, Noaptea Tarziu si Babilon sunt artistii Cat Music care vor urca in acest an pe scena Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania.

corina

Corina - Tot ce ti-ai dorit (Official Video)

"Dupa aproape 14 de ani de imagine construita si masti, personaje si roluri de pop-artist, nu mai vreau sa ma ascund si am nevoie de adevar".

maxresdefault

FreeStay feat. Andra - Intre noi nu mai e nimic (Official Video)

FreeStay lanseaza alaturi de Andra piesa si clipul “Intre noi nu mai e nimic”. Colaborarea a doi laureati ai premiului “Cea mai buna voce” la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati a dat viata unui proiect remarcabil.

19050376_1899077617046482_3411141551370272768_n

Soția lui David Beckham, luată "la mișto" de una dintre surorile Kardashian! (FOTO)

Nu au fost puține momentele în care Victoria Beckham și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu diverse fotografii în care apărea în aceeași poziție stranie: cea cu piciorul ridicat.

Justin-Bieber what do you mean.jpg.CROP.promovar-mediumlarge

Justin Bieber: "Ed Sheeran încă îmi datorează o piesă!" Care este motivul hilar pentru care a spus asta

Justin Bieber a afirmat recent că Ed Sheeran încă îi este dator cu o piesă, iar motivul pentru care cântărețul așteaptă asta este, mai în glumă, mai în serios, faptul că a fost lovit în trecut de către Ed cu o crosă de golf. Desigur, din greșeală :)

gaga

Ce cadouri i-a trimis Beyonce lui Lady Gaga la spital (FOTO)

Beyonce a dorit să fie alături de colega sa de breaslă Lady Gaga, în momentele dificile pe care aceasta le traversează în prezent, așa că i-a trimis mai multe cadouri de care artista s-a bucurat tare mult!

steven tyler

Aerosmith și-a anulat concertele! Steven Tyler are probleme de sănătate!

Solistul trupei rock americane Aerosmith se confruntă cu o serie de probleme de sănătate neașteptate, motiv pentru care formația a anulat următoarele patru concerte programate în America de Sud, conform Reuters citat de News.ro.

feli live session

Feli - ACASA | ProFM LIVE Session

Feli a cântat LIVE la ProFM noua ei piesă, "Acasa". Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

lora

Lora - Lume feat. Sergiu Ferat | ProFM LIVE Session

Lora și Sergiu Ferat au cantat LIVE la ProFM noua lor piesa "Lume". Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!