Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER Tyla - WATER

1145 articole scrise de ana.lichwar

delia-maldive

Delia a fugit în Maldive și ne-a făcut să visăm frumos (GALERIE FOTO)

Ce poate fi mai frumos ca libertatea de a călători oriunde și aproape oricând? Nimic, am îndrăzni să spunem noi, iar Delia facem pariu că nu ne-ar contrazice!

connect-r

DUET GENIAL! Connect-R și fiica lui s-au lăsat FILMAȚI în cel mai tare moment (VIDEO)

Acasă la Connect-R și la Misha se cântă într-una, iar asta o dovedește cel mai bine Maya, fiica celor doi, care a împlinit anul acesta trei ani.

elena-gheorghe-1

SUPERBĂ! Prima fotografie cu fetița Elenei Gheorghe, după botez

Elena Gheorghe și-a creștinat fetița joi, 19 octombrie, iar în ziua botezului a postat și prima fotografie cu chipul celei mici.

jennifer-lawrence-american-hustle

Jennifer Lawrence, obligată să stea dezbrăcată la coadă pentru un casting

Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au început să dezvăluie povești mai puțin plăcute de la începuturile carierei lor, printre acestea numărându-se și celebra Jennifer Lawrence, câștigătoare a Premiului Oscar în 2013.

sore

#metoo: Sore, experiență cumplită în autobuz: "Un libidinos mi-a pus..." (VIDEO)

Lungul șir al femeilor care și-au făcut curaj să vorbească despre abuzurile la care au fost supuse de către bărbați a fost îngroșat și de Sore, care a postat pe o rețea de socializare o relatare a unui incident trăit în autobuz.

balan

#metoo: Andreea Bălan a mărturist cum a fost agresată

Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a scos la iveală mărturisiri șocante din partea a numeroase femei, printre care se numără și destul de multe vedete, inclusiv de la noi din țară.

liviu

VIDEOCLIP NOU: Liviu Teodorescu - Așa e ea #DULCE

După o mulțime de lansări în ultima perioadă, Liviu Teodorescu ne arată că nu stă locului o clipă și lansează un single nou: "Asa e ea #DULCE".

drake

OMG! Drake a uitat de Rihanna și J.LO și s-a combinat cu fosta lui The Weeknd!

Celebrul rapper nu a avut parte în ultima vreme de prea multă liniște în plan sentimental, însă lucrurile par să reintre pe un făgaș normal și pentru Drake, care, conform unor publicații mondene de peste Ocean, s-ar fi combinat cu un supermodel!

cersei-lannister-game-of-thrones

Actrița care o interpretează pe Cersei în GOT, dezvăluiri șocante despre Harvey Weinstein

Lena Headey, actrița care dă viața celebrului personaj Cersei Lannister din Game of Thrones, a vorbit despre propria experiență neplăcută cu producătorul Harvey Weinstein.