Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

1145 articole scrise de ana.lichwar

lora

Lora – Rămas bun (Official Video)

Lora a lansat "Ramas Bun", o piesa de dragoste ce transmite un mesaj puternic de durere si regret in apropierea despartirii.

selena

Selena Gomez, Marshmello - Wolves (Visualizer)

Selena Gomez tocmai ce a lansat prima piesă după anunțul transplantului de rinichi, si vorbim despre o colaborare cu unul dintre DJ-ii momentului , Marshmello.

11820568_1031643556866484_512006774_n

O celebră cântăreață a mărturisit că a vrut să se sinucidă: "Îmi cereau să mă menţin slabă"

Nu de puține ori se întâmpla ca tot ce înseamnă celebritate să vină la pachet și cu astfel de perioade critice, iar cea mai recentă dezvăluire de genul a fost făcută chiar de o cântăreaţă cunoscută.

gaga

Lady Gaga a publicat prima poză alături de noul iubit (FOTO)

După multe suferințe în dragoste, dar și probleme medicale, Lady Gaga pare să-și fi găsit din nou liniștea, în brațele lui Christian Carino, agentul ei.

katie-holmes-bun

Katie Holmes, schimbare DRAMATICĂ de LOOK! A surprins pe toată lumea cu apariţia sa

Katie Holmes, fosta soție a actorului Tom Cruise, ne-a obișnuit cu aparițiile sale de excepție și cu outfit-urile bine studiate și elegante, însă recent a atras atenția tuturor fotografilor prezenți la un eveniment monden cu noua sa înfățișare.

nemo

Câinele președintelui Macron a comis-o într-un mare fel, fix când stăpânul oferea un interviu (VIDEO)

Nemo, câinele proaspăt adoptat de Emmanuel Macron, a avut grijă să-și facă stăpânul de râs în cel mai nepotrivit moment cu putință, iar isprava evident că a ajuns rapid pe internet.

rihanna

Sia ft. Rihanna & David Guetta - Impress (NEW SONG 2017) Music video

Ți-ai imaginat vreodată cum ar suna Sia alături de Rihanna, într-o melodie mixată chiar de David Guetta? Ei bine, cei trei și-au dat mâna și au lansat o colaborare de toată frumusețea, alături de un videoclip pe măsură.

two

TWO - Doare atat de bine (Official Video)

Mihai Gruia si Sorin Brotnei, aka TWO, au single nou. "Doare atat de bine" se lanseaza cu tot cu videoclip, iar personajul principal este Mircea Eremia.

rimes

Irina Rimes - Bolnavi Amandoi | Official Video

N-a trecut nici măcar o săptămână de când a lansat "Bandana", însă Irina Rimes ne arată că nu stă locului o secundă și ne încântă cu o nouă melodie - "Bolnavi Amândoi".