Bucuresti | 102,8FM WILL SMITH - MEN IN BLACK

1145 articole scrise de ana.lichwar

Processed with VSCO with 5 preset

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a mutat în Los Angeles

Alexandra Stan şi-a făcut bagajele pe 20 septembrie şi a plecat din România pentru o nouă provocare pe continentul american, în Los Angeles.

20905409_133444737269437_1752559193224642560_n

Jennifer Lopez s-a fotografiat nemachiată la 48 de ani, iar rezultatul este wow!

Nu e de mirare că Jennifer Lopez arată atât de bine la orice apariție în public și spunem asta pentru că suntem conștienți că nu are nevoie de vreo armată de make-up artiști pentru a fi frumoasă.

like-facebook-inselatorie-366908

SCHIMBARE MAJORĂ la Facebook. Noua funcție care te va face dependent de telefon

În cazul în care ți se părea că nu afli suficientă informație din deja cunoscutul News Feed, Facebook a anunțat că va activa o funcție cu mult mai complexă.

DimineataBlana_1-2

Deschidem sezonul premiilor cool în Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană

Pentru că ziua ta începe cu o Dimineață Blană, alături de Ramona & Coțofană și ei s-au gândit la tine și îți aduc premii super cool, așa cum ești și tu.

antonia

ANTONIA - Amya | Videoclip Oficial

Era și timpul să ne bucurăm de o melodie nouă de la Antonia și iată că nu s-a lăsat așteptată. Mai mult, a venit la pachet cu un videoclip în care bineînțeles că artista arată megahot!

andra

Connect-R feat. Andra - Semne | Official Video

Connect-R si Andra lanseaza piesa si clipul "Semne". Cei doi artisti, printre cei mai iubiti si difuzati din Romania, colaboreaza astfel pentru prima oara si dau viata unei povesti despre dragoste si sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite.

eremia

Alina Eremia a atras toate privirile în rochia asta cu spatele gol (FOTO)

Prezentă la petrecerea aniversară a unei publicații, Alina Eremia a furat toate privirile cu o rochie de un roz metalizat, semnată Cristina Savulescu.

Shakira-dans

Shakira, DANS SUPERHOT în sala de repetiții! Astea sunt mișcările care au făcut-o celebră! (VIDEO)

Atunci când Shakira își mișcă șoldurile...Pământul stă în loc! Sau cel puțin așa pare, pentru că artista a reușit să-și cucerească din nou fanii cu unul dintre dansurile sale, de această dată pe melodia ”La Bicicleta”.

billy joel

Un renumit cântăreț va deveni tată pentru a treia oară la vârsta de 68 de ani

Niciodată nu e prea târziu pentru a fi părinte, sau cel puțin asta ne dovedește un îndrăgit artist, care tocmai ce a confirmat pentru The Belfast Telegraphe că va deveni tată pentru a treia oară la vârsta de 68 de ani.