Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JUSTIN BIEBER - INTENTIONS

Știri

dorian popa

Dorian Popa, oprit în trafic de poliţişti. A fost testat pozitiv la substanţe interzise 

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

2011 Billboard Music Awards - Show

Motivul pentru care Britney Spears și-a dezvăluit toate secretele în carte: „Nu mai are pe nimeni care să o ajute”

Britney Spears și-a lansat cartea de memorii, intitulată „The Woman In Me”, în care a vorbit despre toate secretele sale, de la relația cu Justin Timberlake, la tutela tatălui său și la fosta căsnicie cu Sam Asghari. Acum s-a aflat și care a fost, de fapt, motivul pentru care artista și-a dorit să dezvăluie totul. 

Kelly Osbourne celebrates her birthday at Craig's in WeHo!

Kelly Osbourne și-a etalat noua siluetă, la petrecerea de ziua ei. A slăbit aproape 40 de kg. „Am mers puțin prea departe”

Kelly Osbourne a împlinit 39 de ani. Fiica lui Ozzy a sărbătorit la Craig's, unul dintre localurile preferate de starurile de la Hollywood. Vedeta tv a afișat o siluetă foarte subțire, la o lună după ce a recunoscut că „a mers puțin prea departe”, după ce în ultimii ani a slăbit zeci de kilograme.

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Feli are o legătură specială cu fiica sa, Nora Luna, care are doar patru ani. Artista în vârstă de 37 de ani este o mamă dedicată și se asigură că Nora Luna crește într-un mediu plin de iubire. Cântăreața a învățat-o de la o vârstă fragedă pe micuță să se iubească pe ea însăși mai mult decât oricine. 

Omega European Masters - Previews

Ce decizie a luat Justin Timberlake după dezvăluirile explozive făcute de Britney Spears. Gestul artistului i-a surprins pe mulți fani

Justin Timberlake a luat o decizie suprinzătoare după dezvăluirile inedite făcute de Britney Spears, care a povestit, în cadrul cărții de memorii „The Woman in Me”, că a rămas însărcinată cu copilul artistului, dar el i-a cerut să renunțe la sarcină.

Katy Perry stars in the new

Katy Perry, la 39 de ani: „Am tot ce îmi doresc, sunt binecuvântată”. Paris Hilton: „Fată frumoasă, mă inspiri întotdeauna!”

Katy Perry a împlinit 39 de ani și a declarat că nu își dorește nimic pentru că simte că le are deja pe toate: un partener minunat (Orlando Bloom), pe fiica lor, Daisy Dove, o carieră de succes în muzică, iar acum propriul business, o linie de pantofi.

Taylor Swift

Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor. Averea solistei de 33 de ani a crescut fulminant în acest an

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!