Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Știri

Taylor Swift

Organizatorii unui concert susţinut de Taylor Swift în Brazilia, anchetaţi după moartea unei tinere prezente la show-ul artistei

Autorităţile din Rio de Janeiro au deschis o anchetă în care este vizată Time4Fun, compania aflată în spatele campaniei de promovare a concertelor cântăreţei americane Taylor Swift, desfăşurate pe timp de caniculă în Brazilia, inclusiv cel în timpul căreia o tânără şi-a pierdut viaţa din cauza căldurii intense, relatează vineri DPA/TCA.

Copiii lui Britney Spears, Sean și Preston

Cât de mari și frumoși au crescut băieții lui Britney Spears. Adolescenții, surprinși la plajă alături de tatăl lor, în Hawaii

Cei doi băieți ai lui Britney Spears, Jayden James, în vârstă de 17 ani și Sean Preston, de 18 ani, au fost văzuți la plajă, în Hawaii, acolo unde s-au mutat în urmă cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au făcut furori printre fani.

Kanye West and Julia Fox on a date night at Craig's!

Kanye West, surprins în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Prima apariție a rapperului după zvonurile despre divorț

Kanye West, care se află în Orientul Mijlociu cu fiica sa, North West, pe care o are împreună cu fosta soție Kim Kardashian, și-a surprins fanii după ce a apărut în picioarele goale într-un restaurant din Dubai. Artistul a plecat în vacanță fără actuala sa soție, Bianca Censori, întărind și mai mult zvonurile că cei doi au divorțat. 

rona hartner si jo

Jo, extrem de afectată de moartea Ronei Hartner: "Cel mai credincios și bun om". Cele două aveau o relație specială

Moartea Ronei Hartner, la doar 50 de ani, după o luptă grea cu un cancer agresiv, i-a îndurerat și îndoliat pe mulți. Pe lângă mama, sora și fiica ei, care i-au fost alături în ultimele luni de viață și care suferă cel mai tare în urma pierderii ei, o mulțime de colegi de breaslă din lumea actoriei și a muzicii și-au exprimat regretul.

anca turcasiu

Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

Anca Țurcașiu iubește căldura, așa că atunci când scad temperaturile în România, își îndreaptă atenția spre destinații mai prietenoase din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, înainte de tumultul sărbătorilor, artista și-a luat o vacanță.

Katy Perry

Katy Perry a încercat să treacă incognito, dar a fost surprinsă la supermarket. Cum arată solista într-o zi oarecare, în haine comode

Pe covorul roșu și pe scenă, Katy Perry e divă absolută. Mereu perfect aranjată, cu cele mai noi și extravagante ținute, cântăreața de 39 de ani preferă simplitatea și confortul în viața de zi cu zi.

2022 Billboard Music Awards - Show

Sean „Diddy” Combs, acuzat de viol într-un nou proces, la câteva zile după ce a ajuns la o înțelegere cu Cassie Ventura

Sean „Diddy” Combs a fost dat în judecată de o femeie care afirmă că rapperul a drogat-o şi a agresat-o sexual, în 1991, relatează BBC. Vedeta americană a ajuns recent la o înţelegere într-un alt dosar de agresiune sexuală deschis de fosta sa iubită, cântăreaţa R&B Casandra "Cassie" Ventura.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!