Bucuresti | 102,8FM AYA NAKAMURA - DJADJA

Știri

ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored

Ariana Grande, apariție inedită în noaptea de Halloween. Cântăreața a mers costumată să-și vadă iubitul într-un spectacol pe Broadway

Anul 2023 i-a adus un divorț, dar Ariana Grande a trecut rapid peste acest eveniment și a găsit dragostea în brațele lui Ethan Slater, alături de care a „bifat” o nouă apariție în New York, Statele Unite ale Americii, chiar în noaptea de Halloween.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista nu vrea să mai aștepte: „Aș vrea să mă preocupe iubirea mea”

Lora și Ionuț Ghenu e pregătesc de nuntă, după opt ani de relație. După multe veri în care au amânat acest eveniment, artista și partenerul său au început deja pregătirile pentru petrecere. 

anna lesko

Anna Lesko, dans pe marginea piscinei, acoperită parțial doar de o eșarfă de plajă. Nu face niciun efort pentru a fi cuceritoare

Vara s-a terminat calendaristic de două luni, dar vremea frumoasă a ținut cu cei dornici să petreacă zile nesfârșite la plajă. Anna Lesko a avut șansa să plece în mai multe vacanțe. S-a bronzat, s-a relaxat și și-a bucurat sufletul. Prin intermediul postărilor făcute pe Instagram, și fanii s-au bucurat să o vadă în ipostaze pline de senzualitate.

andreea balan si george burcea

Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea și a renunțat la proces: "Nu mai am timp și energie negativă"

Andreea Bălan nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei, iar relația amoroasă încheiată a dus și la terminarea oricărei amiciții. Aceștia nici nu mai voiau să dea ochii unul cu celălalt și s-au războit în declarații. Solista chiar l-a dat în judecată pe actor, anul trecut, pentru calomnie și declarații mincinoase, dar zilele trecute a decis să nu continue procesul.

ana baniciu si sotul ei

Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"

În luna septembrie, Ana Baniciu a îmbrăcat rochia de mireasă și a fost condusă la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu, pentru a se căsători cu Edy Kovacs. Din păcate, mama solistei s-a stins în 2022, însă Ana a făcut un gest emoționant care să o ajute să o simtă aproape pe cea mai importantă femeie din viața ei.

Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez e îngrijorată că prietena ei cea mai bună, Taylor Swift, se grăbește în relația cu noul iubit: "Se mișcă prea repede"

Selena Gomez are câteva semne de întrebare cu privire la relația celei mai bune prietene ale ei, Taylor Swift, cu Travis Kelce. Aceasta crede că lucrurle "se mișcă prea repede" între ei.

The BRIT Awards 2023 - Show

Harry Styles, cel mai bogat star britanic cu vârsta sub 30 de ani. Cine completează Top 10

Harry Styles este cel mai bogat star cu vârsta sub 30 de ani, din Marea Britanie, cu o avere de 175 de milioane de lire sterline, în timp ce Brooklyn Beckham, fiul cel mare a lui David Beckham, a ajuns la 10 milioane de lire sterline în conturi, notează Daily Mail.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!