Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE NICOLE CHERRY - SILENTIOS ID

Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț

oana radu
Oana Radu / Foto: Instagram

Oana Radu este cunoscută pentru transformarea spectaculoasă pe care a avut-o de-a lungul timpului, când a slăbit mai multe kilograme. Acum, ea a rupt tăcerea, dezvăluind că și-a dorit atât de mult să slăbească încât și-a rugat mama să vândă casa.

În cadrul unui podcast, cântăreața care a trecut printr-un divorț recent a mărturisit că a slăbit peste 50 de kilograme fără să apeleze la operația de micșorare a stomacului. Ea recunoaște, însă, că la un moment dat și-a dorit această intervenție și a rugat-o pe mama ei să vândă casa pentru a o putea achita, dar nu a fost de acord.

oana radu

Oana Radu / Foto: Instagram

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

„M-am gândit să îmi tai stomacul. Era singura mea șansă de a slăbi atunci. Toți cred că mi-am tăiat stomacul, ceea ce nu s-a întâmplat. Singura șansă ca eu să îmi tai stomacul era ca mama și bunica să vândă apartamentul în care locuiau. Le-am cerut chestia asta și nu au vrut. Le-am judecat foarte mult decizia atunci. Le-am zis «dacă voi mă ajutați să slăbesc, pe mine nu o să mă mai oprească nimic să ajung unde îmi doresc. Vindeți casa!». Răspunsul lor a fost unul direct: nu! Acum nu le judec, dar atunci le-am judecat o lungă perioadă. (…) Mama mi-a demonstrat că este mândră de mine. Zilnic o cert. Mami e principalul meu angajat ca să zic așa. Eu am un site de lenjerie modelatoare și un sclipici de corp”, a spus artista, potrivit Libertatea.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Ea a recunoscut, însă, că după ce s-a despărțit de Cătălin Dobrescu s-a îngrășat zece kilograme, însă acum nu mai este atât de preocupată de felul în care arată.

„Eu nu mai sunt obsedată de kilograme. M-am îngrășat 10 kilograme de când m-am despărțit, dar au fost cele mai fericite kilograme din viața mea. Nu există fericire mai mare decât aceste kilograme. Pe Tik Tok îmi scriu că sunt porc, vită sau că arăt ca un butoi. Mie nu îmi pasă, pentru că îmi place cum arăt. Pentru mine despărțirea de fostul soț este a treia cea mai mare realizare din viața mea. Nu vă închipuiți cât m-am târât pe jos să plec din relația asta”, a spus Oana Radu.

Oana Radu, după divorțul de Cătălin: "Nu știu dacă m-a iubit"

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de relație, însă abia de curând artista a rupt tăcerea despre motivele care au dus la separare.

Deși de la începutul relației a observat că nu sunt compatibili, frica de abandon a făcut-o pe Oana să meargă mai departe și să-și dorească chiar și căsătoria. Artista l-a descris pe fostul soț drept un bărbat dur. 

„Nu știu dacă m-a iubit. Mă gândesc că m-a iubit. La mine a fost iubire, eu l-am iubit, nu am cum să spun că nu l-am iubit. Cel mai rău lucru a fost comportamentul dur al lui Cătălin, pentru că el este un tip dur și toți oamenii care îl cunosc, care mă cunosc și ne înconjoară și pe mine, și pe el, spun aceleași lucru. E un tip extrem de dur. Are o vorbă mai apăsată, e un tip mai aspru și chestia asta mi-a creat, cumva, frustrări”, a povestit Oana la Antena Stars.

Citește și: Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a mai zis ea.

Galerie foto

Top citite
01 Kelly Clarkson
Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat
02 shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"
03 oana-radu-catalin-dobrescu
Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț
04 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
05 oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
oana-radu-catalin-dobrescu
Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

Zilele trecute, Oana Radu a ieșit public să povestească despre relația ei cu fostul soț și ce s-a întâmplat după ce au divorțat. Solista în vârstă de 30 de ani a spus că în trei din cei patru ani de relație, a încercat să scape din "strânsoarea" acelei legături pe care acum o numește "toxică" și "abuzivă".

oana radu (2)
Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. De atunci nu a dat detalii despre motivele divorțului, dar acum, în două filmulețe postate pe contul ei de Instagram, cântăreața a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare. 

Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”

Tudor Ionescu de la Fly Project a trecut prin multe transformări radicale în ultimii ani, surprinzându-și fanii cu fluctuațiile sale de greutate. Artistul a experimentat o perioadă în care a slăbit periculos de mult, iar apoi s-a luptat să revină la o greutate sănătoasă. Acum, artistul se simte și arată excelent și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit
Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit

Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun