Bucuresti | 102,8FM COI LERAY - PLAYERS

Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

oana-radu-catalin-dobrescu
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Zilele trecute, Oana Radu a ieșit public să povestească despre relația ei cu fostul soț și ce s-a întâmplat după ce au divorțat. Solista în vârstă de 30 de ani a spus că în trei din cei patru ani de relație, a încercat să scape din "strânsoarea" acelei legături pe care acum o numește "toxică" și "abuzivă".

Oana a fost cea care a intentat divorțul. Dacă în momentul despărțirii, ea și Cătălin Dobrescu au stabilit niște termeni, pe parcurs lucrurile s-au schimbat. Solista ar fi trebuit să rămână cu apartamentul cumpărat în timpul căsniciei și să-i dea niște bani fostului partener, în decurs de un an. Însă, el s-a răzgândit și, mai întâi, i-a cerut suma respectivă în șase luni, după care a decis să se multe înapoi în apartamentul pe care l-au împărțit. A refuzat să mai plece până când cântăreața nu-și plătește datoria. În plus, conform spuselor ei, nu-i permitea să vină cu mama sau cu prietena ei cea mai bună, în timp ce el aducea femei în casă.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Oana Radu a mărturisit, în două clipuri postate pe Instagram, că nu a mai suportat situația și că a plecat ea din apartament, că două luni a dormit pe unde a apucat și că i-au dispărut lucruri din casă.

Fostul soț al Oanei Radu, după dezvăluirile solistei: "E liberă să facă ce vrea ea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte"

Acum, fostul soț, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, a venit cu replica. Tot pe rețelele sociale, acesta a postat un filmuleț de câteva minute. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost foarte supărat. Nu am putut să răspund, căci am fost foarte supărat. Mi s-au adus acuzații care m-au afectat foarte mult. Dacă erau faptele mele, nu mă afectau. Dacă era adevărat, nu mă afecta. Eu sunt un om căruia nu îi e rușine atunci când face ceva și nici frică. Sunt un om corect. O să vă și demonstrez treaba asta peste o lună, un an, doi, trei. Sunt un om corect, nu îmi place să mint și nici să îmi spăl rufele în public. Nu o voi face nici acum. Scandalurile și certurile prind bine. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur.

Singura mea declarație este asta și, probabil, o să vă șocheze. Dar nu sunt fals, o spun din suflet și din inimă. Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea. Chiar dacă am insistat eu să fie, pentru că așa am știut eu. Dacă am făcut treabă bună, bine, dacă nu, nu. Este foarte frumoasă, foarte deșteaptă, foarte talentată și foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că îi e bine. Mă consumam. Amândoi, nu doar eu. De ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu îmi stă în caracter. E liberă să facă ce vrea ea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă a supărat-o sau deranjat-o ceva, să spună. Ea e persoană publică, nu eu, mie nu mi-a plăcut asta niciodată”, a precizat fostul soț al Oanei Radu.

Citește și: Oana Radu, primele declarații după ce s-a despărțit de soțul ei: „Chestia asta m-a dărâmat, sunt în cea mai grea perioadă a vieții!”

Galerie foto

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”