Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Știri

denisa tănase

Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică

Denisa Tănase e în atenția publicului încă de când era o copilă și forma alături de sora ei, Raluca, trupa Bambi. Iată că de câțiva ani a luat-o pe drumul afacerilor, preferând să lase muzica pe planul secund. Și pare că a fost inspirată, căci în doar trei ani a devenit milionară în euro.

shakira si baietii ei

Shakira, în căutarea fericirii. A lăsat Barcelona pentru o viață nouă în Miami: "Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile"

Iată că la aproape un an de la despărțirea de Pique, Shakira a pus în mișcare planul de a părăsi Barcelona, locul în care și-a crescut cei doi fii până acum. Artista columbiană le-a mărturisit fanilor că a plecat din fermecătorul oraș spaniol și a lăsat în urmă amintirile cu fostul partener. Aceasta a ales Miami ca nou loc în care să se stabilească, unul în care are prieteni și mai mulți membri ai familiei.

DIGI_ (3)

Grupul DIGI, contribuție de 255 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2023

Grupul DIGI a virat 255 milioane de lei către bugetul de stat, în primul trimestru al anului (ianuarie – martie), sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.

britney spears si sotul

Probleme în paradis pentru Britney Spears? Cu părul răvășit, fără verighetă, a plecat în vacanță cu managerul, nu cu soțul

Britney Spears a fost pozată de paparazzi când era pe cale să se îmbarce într-un avion privat din Los Angeles cu direcția Mexic. Nu era alături de soțul ei, Sam Asghari, cu care s-a căsătorit acum 10 luni, ci cu managerul. Mai mult, nici urmă de verighetă pe inelar și nici într-o formă prea bună nu s-a prezentat.

Christina Aguilera

Christina Aguilera, senzuală și extravagantă într-o rochie cu trenă, plină de paiete, cu decolteu abisal. E mai sigură pe ea ca oricând

Christina Aguilera, una dintre cele mai bune voci din lume, a electrizat asistența de la GLAAD Awards, gală ce a avut loc în Beverly Hills. Într-o rochie lungă, plină de paiete și mulată, blonda de 42 de ani și-a etalat silueta voluptoasă și decolteul generos.

Rihanna

Rihanna, o super-mamă. Însărcinată, cu fiul de 10 luni în brațe, a stat o noapte întreagă la o ședință foto

Mulți au fost luați prin surprindere când, după numai câteva luni după ce a adus pe lume primul ei copil, Rihanna a anunțat, la Super Bowl, că e din nou însărcinată. Iată că proaspăta mămică nu face pauză nici acum. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o ședință foto care ținuse toată noaptea.

Hailey Bieber

Hailey, într-o fustă minusculă, asortată cu o bustieră. Soția lui Justin Bieber se mândrește cu o siluetă perfectă

Hailey Bieber nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona prietenii virtuali. Soția lui Justin Bieber a sărbătorit lansarea liniei de produse cosmetice în Canada și a făcut furori cu ținuta purtată.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!