Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știri

Gwen Stefani. Profimedia

Gwen Stefani, chip fără riduri și siluetă de model în cea mai scurtă fustă. „Ai grijă, începi să semeni cu Madonna”

Gwen Stefani și Blake Shelton au fost cuplul care a atras toate privirile, duminică, la premiile muzicale CMT 2023, de la Moody Center, în Austin, Texas.

antonia main

Antonia, imagini după o sesiune de antrenament. Reacția fanilor când au văzut corpul artistei: „Nu crezi că sunt prea mulți mușchi?”

Antonia este pasionată de sport și foarte atentă la silueta sa. Artista muncește constant pentru a-și păstra corpul cât mai tonifiat, mai ales după ce a devenit mamă a trei copii. Nu de puține ori cântăreața a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din România, însă există și oameni care consideră că aceasta s-a transformat destul de mult în ultimii ani. 

Rihanna

Momentul când Rihanna este întreruptă de fiul său în timp ce se antrenează. Imaginile postate de artistă sunt virale

Rihanna se bucură din plin de rolul de mămică, împărtășind deseori pe rețelele de socializare momentele unice pe care le petrece cu fiul său în vârstă de 10 luni. Recent, un videoclip postat de celebra cântăreață a devenit viral, surprinzând momentul când micuțul i-a întrerupt unul dintre antrenamente. 

delia

Cu cercei în nas, în buze și în sprâncene, Delia a creat rumoare pe Internet. Look-ul i-a înfiorat pe unii: "Nu ai nevoie de așa ceva"

Delia e o artistă extravagantă și creativă, iar cea mai recentă apariție a ei, de pe platourile de filmare ale unui nou videoclip sau ale unei ședințe foto, au stârnit furtună pe rețelele sociale. Populara cântăreață s-a arătat așa cum nu a mai făcut-o până acum, iar fanii au reacționat rapid.

denisa tănase

Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică

Denisa Tănase e în atenția publicului încă de când era o copilă și forma alături de sora ei, Raluca, trupa Bambi. Iată că de câțiva ani a luat-o pe drumul afacerilor, preferând să lase muzica pe planul secund. Și pare că a fost inspirată, căci în doar trei ani a devenit milionară în euro.

shakira si baietii ei

Shakira, în căutarea fericirii. A lăsat Barcelona pentru o viață nouă în Miami: "Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile"

Iată că la aproape un an de la despărțirea de Pique, Shakira a pus în mișcare planul de a părăsi Barcelona, locul în care și-a crescut cei doi fii până acum. Artista columbiană le-a mărturisit fanilor că a plecat din fermecătorul oraș spaniol și a lăsat în urmă amintirile cu fostul partener. Aceasta a ales Miami ca nou loc în care să se stabilească, unul în care are prieteni și mai mulți membri ai familiei.

DIGI_ (3)

Grupul DIGI, contribuție de 255 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2023

Grupul DIGI a virat 255 milioane de lei către bugetul de stat, în primul trimestru al anului (ianuarie – martie), sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!