Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA LUIS FONSI - 2017 - DESPACITO

Știri

Loredana Groza și fiica ei/ Foto: Instagram

Loredana Groza și fiica ei, experiență de neuitat în India. Ce li s-a întâmplat acestora: ”Un oaspete neinvitat!”

Loredana Groza și fiica sa, Elena, au avut parte de o experiență de neuitat în timpul vacanței lor din India. În timp ce acestea își savurau prânzul liniștite, au fost surprinse de un invitat special, care s-a bucurat de bucatele comandate de acestea. 

Miley Cyrus

Miley Cyrus traversează cea mai bună perioadă de la divorțul de Liam Hemsworth. Un apropiat: ”A avut timp să-și vindece rănile!”

Miley Cyrus a făcut furori cu piesa ”Flowers”, pe care a lansat-o în urmă cu câteva săptămâni, iar acum surse apropiate artistei susțin că aceasta traversează cea mai bună perioadă de când a divorțat de Liam Hemsworth.

anna lesko

Anna Lesko a făcut furori cu un decolteu amețitor. Cum s-a afișat artista la primele ore ale dimineții

Anna Lesko a bifat încă o apariție plină de senzualitate. Cântăreața originară din Republica Moldova și-a surprins fanii cu noi imagini provocatoare, încă de la primele ore ale dimineții. 

Andreea Antonescu, mesaj după separare

Andreea Antonescu, mesaj după ce s-a despărțit de tatăl fiicei ei: ”Merg mai departe cu încredere-n mine!”

A trecut aproape o săptămână de când Andreea Antonescu a dezvăluit că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, pe care a adus-o pe lume în luna decembrie, iar acum a făcut noi declarații.

Brian May, înnobilat de regele Charles al III-lea/ Profimedia

Brian May, chitaristul trupei Queen, a fost înnobilat de regele Charles al III-lea

Legendarul chitarist Brian May a fost înnobilat de regele Charles al III-lea al Marii Britanii în cadrul unei ceremonii care a avut loc marţi la Palatul Buckingham, informează cnn.com.

Shakira alludes to her split from ex Gerard Piqué before she dons racy leather chaps to perform breakup hit for the first time on The Tonight Show

Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz

Adele a văzut recitalul spectaculos pe care Shakira l-a susținut recent la „The Tonight Show”, în New York City, și a reacționat chiar în timpul propriului ei spectacol din cadrul rezidenței muzicale pe care o susține în această perioadă în Las Vegas. 

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, victima bullying-ului în copilărie. Motivul pentru care artista era jignită de ceilalți copii: „Nu îmi e rușine”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din industria muzicală din România. Imediat cum a ajuns la București, artista și-a creat un drum în muzică și acum este ascultată de milioane de oameni. Deși are o viața demnă de invidiat, artista a trecut prin multe greutăți atunci când era doar un copil. 

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!