Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan VOLTAJ - mi-e dor de---

Știri

inna si deliric

Cum se înțelege Inna cu părinții lui Deliric. Artista a vorbit despre gelozia în relația cu rapperul

Inna este una dintre cele mai discrete artiste din România, în ceea ce privește viața sa personală. Cântăreața este în prezent logodită cu rapperul Deliric, iar recent, aceasta a oferit câteva detalii despre relația lor. 

Jennifer Lopez and Ben Affleck get matching tattoos

După ce s-au tatuat de Ziua Îndrăgostiților, Jennifer Lopez și Ben Affleck au oferit imagini pline de senzualitate pe iaht

După momentele tensionate de la premiile Grammy, Jennifer Lopez face tot posibilul pentru a reabilita imaginea relației cu Ben Affleck. De Ziua Îndrăgostiților, cei doi s-au tatuat, declarându-și astfel dragostea eternă, apoi s-au lăsat fotografiați pe iaht, în momentele lor intime. 

loredana groza

Loredana Groza nu-și arată deloc vârstă. Cum s-a afișat artista pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților: „Dragostea este o calitate”

Loredana Groza a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr pentru ea. Artista a postat pe contul său de Instagram o imagini care i-a înnebunit pe fani, fiind surprinsă într-o ipostază plină de senzualitate. 

Paula Seling a adoptat o fetiță

Paula Seling, mesaj emoționant de ziua fiicei ei: ”Îți mulțumim ca ne-ai ales pe noi să îți fim părinți!”

Elena, fiica Paulei Seling, își sărbătorește ziua de naștere, iar cu această ocazie, artista i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

antonia si alex velea

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea. Cum l-a numit artista pe tatăl copiilor ei

Antonia și Alex Velea sunt în continuare îndrăgostiți unul de celălalt, chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de când formează un cuplu. Astfel, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, artista i-a făcut o declarație de dragoste inedită partenerului său. 

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show

Howard Stern: Rihanna a făcut playback mai tot show-ul, la Super Bowl. Nu știu de ce s-a deranjat să mai vină

Howard Stern este de părere că Rihanna a făcut playback mai tot show-ul, la Super Bowl. Celebrul om de radio a declarat că nu înțelege de ce aceasta s-a deranjat să mai facă acest spectacol.

anca neacsu

Cum s-a schimbat viața Ancăi Neacșu la aproape un an de când a anunțat că divorțează: ”Mă simt ca o regină!”

A trecut aproape un an de când s-a aflat că Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, divorțează după zece ani de căsnicie, iar acum lucrurile par să se fi așezat pentru ea.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!