Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

lora

Lora, mișcări de dans doar într-un costum de baie. Blonda stârnește admirație pe Instagram cu imaginile pline de senzualitate din Bali

Lora s-a întors pentru trei luni în Bali, locul în care a fost blocată la începutul pandemiei. De data aceasta, îmbină utilul cu plăcutul, căci lucrează, dar se bucură și de vremea prietenoasă și vegetația luxuriantă fără să-și mai pună problema că nu se poate întoarce acasă oricând își dorește. 

loredana groza

Loredana Groza s-a despărțit de soțul ei, Andrei Boncea. Tatăl artistei a dat-o de gol: "Nu se pune problema de dușmănie"

Pe cât de exuberantă este pe scenă, pe atât de discretă este în ceea ce privește viața personală. În ultimii ani, Loredana Groza nu a mai fost văzută în compania soțului ei, Andrei Boncea, cu care s-a căsătorit în 1998 și cu care are o fată de 24 de ani, Elena. Iată că acum, tatăl artistei a dezvăluit că fiica sa și producătorul de film au pornit pe drumuri separate.

lidia buble

Motivul pentru care Lidia Buble nu vrea să-și facă operații estetice: „A fi natural este unic și de mare mândrie”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin vocea sa, cât și prin frumusețea cu care a fost înzestrată de la Mama Natura. Cu toate acestea, nu de puține ori fanii i-au sugerat să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și retușa defectele. Recent, Lidia a dezvălui motivul pentru care nu vrea să audă de operațiile estetice. 

shakira si gerard pique

Gerard Piqué, noi declarații după separarea de Shakira, mama copiilor lui: ”Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea”

Shakira a vorbit în repetate rânduri despre separarea de Gerard Piqué, iar acum fostul fotbalist a rupt tăcerea, mărturisind că „este foarte fericit cu alegerea făcută”.

Rock in Rio 2022 - Day 6

Chris Martin mănâncă o singură dată pe zi după ce a văzut cum arată Bruce Springsteen la 73 de ani

Chris Martin de la Coldplay a dezvăluit că mănâncă doar o singură dată pe zi pentru că e gelos pe Bruce Springsteen care la 73 de ani „e într-o formă mai bună decât el”.

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție, după ce un bărbat a venit să o ceară în căsătorie

Locuința Rihannei din Los Angeles a fost înconjurată de poliție joi. Autoritățile au fost chemate din cauza unui bărbat care a sosit la fața locului. Acesta ar fi călătorit la Los Angeles din Carolina de Sud și s-a prezentat la locuința ei din Beverly Hills pentru a o cere pe cântăreață în căsătorie. 

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, noi declarații despre despărțirea de Victor Vrânceanu: ”Nepotrivire de caracter!”

Au trecut câteva săptămâni de când Andreea Antonescu a anunțat despărțirea de Victor Vrânceanu, tatăl celui de-al doilea copil al ei, iar artista a rupt tăcerea despre separare.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!