Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan RAY DALTON - ALL WE GOT

Știri

Selena Gomez is pretty in pink as she arrives at the SNL after party

Selena Gomez, afectată de comentariile răutăcioase legate de greutatea ei, deși inițial a spus că nu-i pasă: Am mințit

Selena Gomez a recunoscut că a plâns din cauza comentariilor răutăcioase legate de greutatea ei, apărute pe rețelele sociale, în ciuda faptului că s-a portretizat drept o persoană care nu ține cont de astfel de lucruri: „Am mințit”, a spus ea într-un nou episod din seria de documentare„Dear...”, potrivit Daily Mail.

inna

Inna, într-un body extrem de îndrăzneț. Fotografia artistei a strâns zeci de mii de aprecieri: „Ai cele mai frumoase picioare”

Inna postează deseori fotografii pline de senzualitate și de fiecare dată reușește să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Recent, cântăreața a realizat o ședință foto inedită, purtând doar un body extrem de îndrăzneț, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate și posteriorul generos. 

andreea banica

Andreea Bănică, criticată de fani după ce a apărut cu o geantă de fițe. Reacția artistei a făcut furori

Andreea Bănică este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, însă de curând aceasta a fost criticată de unii dintre prietenii virtuali.

Celine show, Arrivals, Fall Winter 2023, Los Angeles, California, USA - 08 Dec 2022

Paris Jackson, ca o prințesă la petrecerea dată de Vanity Fair. Fiica lui Michael Jackson, răvășitoare într-o rochie cu trenă

Paris, fiica lui Michael Jackson, a fost în centrul atenției la petrecerea organizată de Vanity Fair la „Wallis Annenberg Center for the Performing Arts” din Beverly Hill, după decernarea premiilor Oscar.

Nicole Cherry

Nicole Cherry, din ce în ce mai senzuală pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii: „Vrei să te căsătorești cu mine?”

Nicole Cherry a devenit și mai încrezătoare în ea de când a devenit mămică. La scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță, artista a renunțat la inhibiții și a început să posteze poze cât mai provocatoare pe rețelele de socializare, lucru care i-a încântat pe fani. 

*EXCLUSIVE* Adele looks downcast as she leaves Citrin restaurant in Santa Monica at 11 PM without her boyfriend Rich Paul!

Adele a dat lovitura în Vegas. Suma uriașă oferită pe noapte pentru a continua să cânte și după ce rezidența ei muzicală se va încheia

Adele „se pregătește să-și extindă rezidența de mare succes din Las Vegas, care se va încheia în doar două săptămâni, după ce i s-a oferit 1 milion de lire sterline pe noapte pentru a susține mai multe spectacole”, au declarat mai multe surse potrivit Daily Mail. 

Rihanna la premiile Oscar/ Profimedia

Rihanna a participat la premiile Oscar în adidași și tricou. Imaginile cu artista la începutul galei sunt virale

Rihanna reușește să surprindă cu fiecare apariție, chiar dacă vorbim de ținute îndrăznețe sau de cele mai neobișnuite alegeri vestimentare. Recent, cântăreața a bifat încă un moment viral atunci când a ajuns la premiile Oscar, apărând în fața fotografilor îmbrăcată într-un tricou larg, o pereche de pantofi sport și o pălărie. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!