Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MIRA - ALO ALO (PROFM ID)

Știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* It's ON! Kendall Jenner and Bad Bunny share VERY AFFECTIONATE moment during date night as rumored couple are spotted sharing a kiss on a date night.

Bad Bunny și Kendall Jenner par să formeaze cel mai nou cuplu din showbiz. Imaginile surprinse de paparazzi fac înconjurul internetului

La câteva zile de la cele mai recent zvonuri potrivit cărora Kendall Jenner și Bad Bunny ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, au apărut și primele fotografii cu cei doi.

anca turcasiu

Anca Țurcașiu, criticată după ce a pozat în pantaloni scurți și maiou, la 52 de ani: ”Te vedeam o femeie cu capul pe umeri!”

Nu este niciun secret faptul că Anca Țurcașiu reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă artista în vârstă de 52 de ani a stârnit reacții acide printre fani după ce a făcut publică o fotografie inedită.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, într-o rochie decupată și în față, și în spate, la o gală în Los Angeles. Românca stă trei luni în SUA

Mădălina Ghenea a lăsat în urmă casa din Italia pentru trei luni. Aceasta a plecat în SUA, unde continuă filmările la thrillerul "Deep Fear", în care joacă rolul principal feminin, Naomi. În peliculă îl are partener pe Ed Westwick, cunoscut pentru serialul "Gossip Girl". Nu numai filmările au dus-o pe româncă la Hollywood, ci și mai multe evenimente.

Inna

Cum arată mama Innei. Puțini sunt cei care au văzut-o pe cea care i-a dat viață celebrei artiste

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste, atât din România, cât și internațional. Artista ține foarte mult la viața sa privată, astfel că nu postează des fotografii cu familia sa. 

Netflix Golden Globe and Critics Choice Nominee Toast

Rita Ora, când nu se transformă pentru scenă cu ajutorul machiajului. Artista, fotografiată dimineața, în colanți, hanorac și papuci

Rita Ora a dat Londra ploiasă pe însoritul Los Angeles. Artista britanică se află în această perioadă în orașul american unde își promovează cel mai recent single, You Only Love Me.

Avril Lavigne și Mod Sun

Fostul logodnic al lui Avril Lavigne, prima reacție după ce artista a confirmat relația cu Tyga: „Am prieteni adevărați”

Avril Lavigne și Tyga și-au confirmat relația în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei, Mad Sun. Acum, cunoscutul rocker a avut și prima reacție în legătură cu noul cuplu. 

Andreea Bălan

Andreea Bălan, mișcări languroase de dans într-o rochie extrem de scurtă și mulată. "Cam dezbrăcată de la un timp", i-au scris fanii

Cei care nu o cunosc pe Andreea Bălan ar putea spune că este o tânără de abia trecută de vârsta majoratului, căci arată senzațional la 38 de ani și după două nașteri.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!