Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știri

Liverpool,,Merseyside,,United,Kingdom,-,January,31,2023:,Banners,On

Premieră în istoria concursului. Eurovision 2023 va avea o scenă inspirată de concertele rock

Eurovision 2023 va fi grandios şi concurenţii vor cânta pentru prima dată în istoria competiţiei pe o scenă folosită de obicei la concertele rock, au anunţat organizatorii evenimentului, relatează dpa.

2023 CMT Music Awards - Show

Pentru Shania Twain, vârsta e doar un număr. La 57 de ani, a impresionat în pantaloni scurți și top decupat, la CMT Music Awards

Shania Twain este una dintre artistele care știe să se reinventeze, atât muzical cât și ca imagine, indiferent de vârstă. Duminică, la CMT Music Awards 2023, din Austin, Texas, cântăreața a impresionat cu aparițiile ei spectaculoase. 

Gwen Stefani. Profimedia

Gwen Stefani, chip fără riduri și siluetă de model în cea mai scurtă fustă. „Ai grijă, începi să semeni cu Madonna”

Gwen Stefani și Blake Shelton au fost cuplul care a atras toate privirile, duminică, la premiile muzicale CMT 2023, de la Moody Center, în Austin, Texas.

antonia main

Antonia, imagini după o sesiune de antrenament. Reacția fanilor când au văzut corpul artistei: „Nu crezi că sunt prea mulți mușchi?”

Antonia este pasionată de sport și foarte atentă la silueta sa. Artista muncește constant pentru a-și păstra corpul cât mai tonifiat, mai ales după ce a devenit mamă a trei copii. Nu de puține ori cântăreața a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din România, însă există și oameni care consideră că aceasta s-a transformat destul de mult în ultimii ani. 

Rihanna

Momentul când Rihanna este întreruptă de fiul său în timp ce se antrenează. Imaginile postate de artistă sunt virale

Rihanna se bucură din plin de rolul de mămică, împărtășind deseori pe rețelele de socializare momentele unice pe care le petrece cu fiul său în vârstă de 10 luni. Recent, un videoclip postat de celebra cântăreață a devenit viral, surprinzând momentul când micuțul i-a întrerupt unul dintre antrenamente. 

delia

Cu cercei în nas, în buze și în sprâncene, Delia a creat rumoare pe Internet. Look-ul i-a înfiorat pe unii: "Nu ai nevoie de așa ceva"

Delia e o artistă extravagantă și creativă, iar cea mai recentă apariție a ei, de pe platourile de filmare ale unui nou videoclip sau ale unei ședințe foto, au stârnit furtună pe rețelele sociale. Populara cântăreață s-a arătat așa cum nu a mai făcut-o până acum, iar fanii au reacționat rapid.

denisa tănase

Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică

Denisa Tănase e în atenția publicului încă de când era o copilă și forma alături de sora ei, Raluca, trupa Bambi. Iată că de câțiva ani a luat-o pe drumul afacerilor, preferând să lase muzica pe planul secund. Și pare că a fost inspirată, căci în doar trei ani a devenit milionară în euro.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!