Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - IN CAMERA TA (NEW PW)

Știri

lili sandu (2)

Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: "Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri"

Mereu cu zâmbetul pe buze la tv, Lili Sandu trece de câteva săptămâni prin clipe grele, după ce mama ei a făcut un caz grav de Covid, care a venit la pachet și cu o altă problemă mare de sănătate, una neurologică. Femeia de 78 de ani este de aproape o lună în spital, după ce i0au paralizat picioarele.

loredana groza

Loredana Groza, ca o puștoaică pe străzile din Londra. Artista a atras toate privirile cu un top decupat și pantaloni cargo

Loredana Groza a stârnit din nou un val de reacții în mediul online, după ce a postat un videoclip din vacanța sa din Londra. Artista este cunoscută pentru stilul său nonconformist, dar continuă să surprindă cu ținutele pe care alege să le poarte la vârsta de 53 de ani. 

adda

Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

spears

Britney Spears, după ce Timberlake și Aguilera au pozat împreună pe coperta „Rolling Stone”: Simțeam cum toarnă sare pe rană

De la copilăria petrecută în sudul Statelor Unite la infantilizarea constantă pe care a îndurat-o, trecând prin despărţirea de Justin Timberlake, iată câteva dintre momentele cheie din memoriile lui Britney Spears, pe care AFP le-a putut parcurge înainte de publicarea lor marţi.

2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage

Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”

Pink, pe numele ei real Alecia Moore Hart, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze de droguri. S-a întâmplat înainte de a deveni celebră, chiar înainte de a semna primul ei contract important din carieră.

Madonna/ Profimedia

Madonna, dezvăluire emoționantă în timpul concertului din Belgia. Artista se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul unuia dintre concertele susține weekendul trecut în Belgia, după ce a dezvăluit că în prezent nu se simte bine din cauza problemelor de sănătate. 

Paula Seling, fiică întâlnire

Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale

Paula Seling a așteptat mai bine de șase ani până să dezvăluie că a adoptat o fetiță, iar acum i-a oferit Elenei o surpriză pe cinste, pe care micuța și-a dorit-o foarte mult, după cum a mărturisit artista.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!