Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan KYGO - WHATEVER

Știri

Celebrities at the 'Jimmy Kimmel Live!' studios

Christina Aguilera, adepta ținutelor îndrăznețe. Artista, apariție inedită într-o fustă mini și cizme mulate până la coapse

Christina Aguilera, rebela modei, este cunoscută pentru alegerile ei îndrăznețe în ceea ce privește stilul vestimentar pe și în afara covorului roșu.

dana marijuana

Dana Marijuana, despre viața în container, la mare: "Nici nu încape discuție să revin în București. Mă bucur de decizie"

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni. Și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, în Vama Veche. Cele două trăiesc într-un container, fetița merge la școala și, deși nu e la fel de ușor ca locuitul în confortul unei case sau al unui apartament, Dana spune că nu au de gând să se mute înapoi în Capitală.

lavinia pîrva și ștefan bănică

Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”

Ștefan Bănică își sărbătorește astăzi ziua de naștere, motiv pentru care Lavinia, soția lui, a făcut public un mesaj emoționant.

Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia

Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor despre viața sa în cartea de memorii „The Woman in Me”, care va fi lansată pe 24 octombrie. Cântăreața a vorbit din nou despre perioada când se afla sub tutela tatălui său, susținând că părinții i-au furat independența.

Geri Halliwell-Horner

Geri Horner, roșcata de la Spice Girls, mărturisiri despre provocările întâlnite ca mamă singură: „Totul depinde de tine, e stresant!”

Geri Halliwell-Horner, roșcata de la Spice Girls, este și mama a doi copii, o fiică de 17 ani, pe nume Bluebell și un băiat de șase ani, pe nume Monty, fapt pentru care acum a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux

Selly se află în atenția publicului de mai bine de 10 ani, fiind idolul tinerilor. Vloggerul a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste trei milioane de urmăritori pe canalul de Youtube și două milioane pe contul de Instagram.

Clive Davis Pre-grammy Gala

Britney Spears a fost însărcinată cu Justin Timberlake, însă acesta i-a cerut să facă avort: „L-am iubit atât de mult pe Justin”

Cartea de memorii a lui Britney Spears , "The Woman in Me", ajunge pe rafturile librăriilor abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, însă pasaje din acest volum despre viaţa artistei au fost date deja publicității, scrie Vanity Fair. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!