Bucuresti | 102,8FM AYA NAKAMURA - DJADJA

Știri

Antonia

Antonia a stârnit un val de reacții după ce a postat o fotografie într-un avion privat: „Pare că vreau să mă dau mare!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o comunitate uriașă pe rețelele de socializare. Cântăreața încearcă să posteze cât de des poate și să-și țină urmăritorii aproape de ea, arătându-le exact așa cum este viața ei. 

loredana groza

Loredana Groza, apariție controversată în sala de fitness. Artista a stârnit comentarii printre fani: „Tu nu ai vârstă!”

Loredana Groza a stârnit controverse în mediul online, după ce a fost surprinsă în sala de fitness fără lenjerie intimă. Celebra cântăreață a dorit să împărtășească cu fanii săi cum arată un antrenament pentru a-și menține forma fizică, însă oamenii nu au putut trece cu vederea detaliul care i-a scăpat acesteia. 

natalie imbruglia

În anii '90, făcea furori cu hitul „Torn”. Natalie Imbruglia, surprinsă de paparazzi la plajă pe iaht, zilele acestea, în Portofino

Natalie Imbruglia se bucură de zilele cu soare ale toamnei, pe iaht în Portofino. Cântăreața australiană în vârstă de 48 de ani s-a distrat alături de prietenii ei în Italia și a profitat la maximum de temperaturile calde și de apa plăcută a mării.

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Lidia Buble, declarații despre viața sentimentală: „Dumnezeu m-a binecuvântat!” Artista a primit deja un inel cu diamant

Lidia Buble a ales să fie mai discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală după despărțirea de Răzvan Simion, însă acum a făcut dezvăluiri surprinzătoare, mărturisind că poartă cu plăcere un inel cu diamant.

Jada Pinkett Smith revealed today that she was a drug dealer when she met Tupac Shakur on Sirius XM

Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper

Jada Pinkett Smith l-a numit pe Tupac „sufletul ei pereche”, în ciuda căsniciei de 19 ani cu Will Smith, dar a mărturisit că niciodată nu au fost implicați romantic, din cauza lipsei „chimiei fizice” dintre ei.

Tată Andreea Bălan

Săndel, tatăl Andreei Bălan, reacție după ce s-a aflat că iubitul fiicei lui are un copil: „Am citit știrea pe internet!”

Vestea că Victor Vlad Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil de zece ani, dintr-o relație anterioară, a surprins pe toată lumea, iar acum tatăl artistei a reacționat.

alexandra stan

Alexandra Stan plătește chirie în București. Motivul pentru care artista nu locuiește în propriul apartament: „M-am interesat”

Alexandra Stan s-a mutat în București în urmă cu mai mulți ani. Artista originară din Constanța nu și-a cumpărat nici până în ziua de azi un apartament, ci locuiește în continuare cu chirie. Acum, în cadrul unui interviu, cântăreață a explicat și de ce a ales să facă acest lucru. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!