Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Știri

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux

Selly se află în atenția publicului de mai bine de 10 ani, fiind idolul tinerilor. Vloggerul a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste trei milioane de urmăritori pe canalul de Youtube și două milioane pe contul de Instagram.

Clive Davis Pre-grammy Gala

Britney Spears a fost însărcinată cu Justin Timberlake, însă acesta i-a cerut să facă avort: „L-am iubit atât de mult pe Justin”

Cartea de memorii a lui Britney Spears , "The Woman in Me", ajunge pe rafturile librăriilor abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, însă pasaje din acest volum despre viaţa artistei au fost date deja publicității, scrie Vanity Fair. 

miley (9)

Miley Cyrus, la cumpărături în LA. Artista, fotografiată fără urmă de machiaj după schimbarea radicală de look

Miley Cyrus a fost fotografiată într-o zi obișnuită, la cumpărături, departe de covorul roșu, la o lună de la schimbarea radicală de look care i-a încantat pe fanii artistei. Ea a fost acum surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

65th Annual Grammy Awards

Bodyguardul lui Taylor Swift s-a alăturat armatei israeliene. Bărbatul trebuia să fie alături de artistă în turneul  „Eras Tour”

Bodyguardul lui Taylor Swift a renunțat la jobul său din SUA, după ce fusese angajat de artistă pentru tunerul „Eras Tour” și a plecat să lupte alături de armata israeliană.

britney, justin (1)

Justin Timberlake, îngrijorat de ce ar putea să dezvăluie Britney Spears despre el în cartea sa de memorii: „Este foarte curios”

Justin Timberlake este „îngrijorat” de ceea ce fosta sa iubită Britney Spears ar putea dezvălui despre relația lor de iubire în cartea ei autobiografică „The Woman In Me”.

mira1

Cum s-a afișat Mira după ce a anunțat că are probleme de sănătate: „Nu există să stau eu la pat prea mult”

Mira se află în acest moment în Dubai, acolo unde a plecat într-o vacanță cu iubitul ei Levi Elekes. Artista a profitat de moment pentru a crea conținut pe rețelele de socializare, dezvăluind că se simte mai bine după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza unei pisici pe care o adoptase recent. 

Cher

Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre prietenia pe care a avut-o cu Tina Turner, dezvăluind ce i-a spus aceasta când a văzut-o ultima dată.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!