Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

Cher și Alexander Edwards/ Profimedia

Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista PAPER că nu-i place cum sună propria ei voce. Deși a făcut istorie în industria muzicală, artista susține că nu este „un fan” al muzicii ei. 

celine dion

Ce spune sora lui Celine Dion despre zvonurile care zic că artista e în scaun cu rotile. Solista se luptă de un an cu o boală rară

Sora lui Celine Dion a făcut noi declarații despre starea de sănătate a celebrei artiste canadiene. Celine a fost diagnosticată, anul trecut, cu sindromul persoanei rigide. Pentru că în ultimul timp tot mai multe persoane care suferă de aceeași afecțiune arată urmările bolii asupra lor, s-au întețit speculațiile că și vedeta de 55 de ani e într-o stare tot mai gravă.

nosfe si madalina cretan

Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

paula seling

Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

A trecut un an de când Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, iar acum artista a vorbit despre relația lor după separare, dezvăluind că se înțeleg de minune în ceea ce privește creșterea fiicei lor, Elena.

Cori și Dorian Popa/ Foto: Instagram

Câți bani câștigă Cori, persoana care îl filmează pe Dorian Popa tot timpul: „Salariul a crescut de vreo cinci ori”

Dorian Popa a reușit să strângă o comunitate uriașă pe contul său de Youtube, acolo unde postează zilnic videoclipuri în care arată cum decurg zilele din viața lui. Artistul nu ar fi reușit acest lucru fără Cori, persoana care îl filmează tot timpul și îl ajută cu conținutul de pe rețelele de socializare. 

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023

Val de reacții după ce Billie Eilish a postat imagini din frigiderul de acasă: „Nu aș putea fi mai singură de atât acum”

Billie Eilish a postat pe Instagram Story câteva imagini cu interiorul frigiderului ei care i-au îngrozit pe fani. „Nu aș putea fi mai singură acum”, a scris ea. 

lora

Lora, senzualitatea în persoană. Ciorapi cu portjartier, fustă mini și corset, un trio "periculos", care i-a încântat fanii

Lora știe că este o femeie superbă, sigură pe ea și senzuală, așa că nu ezită să-și pună atuurile în valoare. Artista de 41 de ani a participat la un eveniment în care o ținută sexy era chiar încurajată.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!