Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MISHA MILLER - UN MINUT

Știri

Anna Lesko

Anna Lesko, imaginea senzualității la 44 de ani. Rochia purtată de artistă a stârnit reacții printre fani

Anna Lesko este cunoscută pentru faptul că iubește să se afișeze în ipostaze provocatoare, purtând ținute care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, nu există dată să nu-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Delia

Delia, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă: „Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește”

Delia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, iar acum, în cadrul unui podcast, ea a vorbit despre problema cu care se confruntă de mai mult timp.

Pink

Pink, declarații neașteptate pentru Alanis Morissette: „Te iubesc atât de mult încât doare!” Imaginile cu cele două sunt virale

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, le-a oferit o surpriză de proporții fanilor care au venit la concertul ei de pe SoFi Stadium, din Inglewood, California, Statele Unite ale Americii.

Dolly Parton / Profimedia

Dolly Parton a fost certată și bătută de bunicul ei pentru felul în care se îmbrăca în copilărie: „Mă rănea atât de tare”

Dolly Parton a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent în cartea sa „Behind the Seams: My Life in Rhinestones”. Cântăreața de muzică country, în vârstă de 77 de ani, a vorbit sincer despre copilăria sa și a mărturisit că a fost agresată verbal și fizic de bunicul ei, acesta nefiind de acord cu modul în care se îmbrăca. 

slider profm general

PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august

Clasamentul celor mai citate surse media în luna august în România, realizat de compania de monitorizare mediaTRUST, arată că Digi24, DigiSport, DigiFM și PROFM dau ora exactă în materie de știri și informații de interes național.

IMG_6305

Business-uri dedicate tinerilor, povestite în Ora Antreprenorului

O nouă zi de joi la PROFM, o nouă oră dedicată antreprenorilor din România care vor să-și facă poveștile cunoscute la radio. Pe final de septembrie, ora antreprenorului ne-a adus on-air povești inspiraționale, la care Liza a fost mesager.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West îi dă instrucțiuni clare și stricte soției sale. Bianca nu are voie să vorbească și e obligată să poarte numai anumite haine

S-a aflat că rapperul Kanye West s-a căsătorit într-adevăr legal cu Bianca Censori, după aproape un an de incertitudine dacă uniunea lor a fost marcată și în fața legii. Cei doi și-au unit destinele în 20 decembrie 2022, la o lună după ce s-a pronunțat divorțul lui Kanye de Kim Kardashian. Acum, noi detalii legate de relația lor atipică ies la lumină.

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!