Bucuresti | 102,8FM SURF MESA - ILY

Știri

nosfe si madalina cretan

Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

paula seling

Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

A trecut un an de când Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, iar acum artista a vorbit despre relația lor după separare, dezvăluind că se înțeleg de minune în ceea ce privește creșterea fiicei lor, Elena.

Cori și Dorian Popa/ Foto: Instagram

Câți bani câștigă Cori, persoana care îl filmează pe Dorian Popa tot timpul: „Salariul a crescut de vreo cinci ori”

Dorian Popa a reușit să strângă o comunitate uriașă pe contul său de Youtube, acolo unde postează zilnic videoclipuri în care arată cum decurg zilele din viața lui. Artistul nu ar fi reușit acest lucru fără Cori, persoana care îl filmează tot timpul și îl ajută cu conținutul de pe rețelele de socializare. 

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023

Val de reacții după ce Billie Eilish a postat imagini din frigiderul de acasă: „Nu aș putea fi mai singură de atât acum”

Billie Eilish a postat pe Instagram Story câteva imagini cu interiorul frigiderului ei care i-au îngrozit pe fani. „Nu aș putea fi mai singură acum”, a scris ea. 

lora

Lora, senzualitatea în persoană. Ciorapi cu portjartier, fustă mini și corset, un trio "periculos", care i-a încântat fanii

Lora știe că este o femeie superbă, sigură pe ea și senzuală, așa că nu ezită să-și pună atuurile în valoare. Artista de 41 de ani a participat la un eveniment în care o ținută sexy era chiar încurajată.

andreea balan

Andreea Bălan, într-o rochie mulată și super decupată, care o face să arate ca o zeiță. E mai sigură pe ea de când iubește

De când se iubește cu tenismenul Victor Cornea, care s-a și mutat în casa ei, Andreea Bălan radiază. Are o strălucire aparte, e mai fericită și mai încrezătoare. Această încredere se vede și la exterior, inclusiv în ținutele pe care le abordează în ultimul timp.

caddy de la bug mafia

Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct și e internat în spital. Artistul de hip-hop a împlinit 47 de ani luna trecută

De 30 de ani pe piața muzicală românească, B.U.G. Mafia este una dintre cele mai iubite și de succes trupe de hip-hop. Caddy sau Caddillac, unul dintre componenții B.U.G. Mafia, a făcut infarct și este internat în spital. El a împlinit 47 de ani luna trecută.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!