Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - GIVE IT UP TO ME

Știri

Lady Gaga

De ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Lady Gaga a rupt tăcerea: „Mi-am luat timp să mă vindec și să-mi încarc bateriile”

După mai multe luni în care a preferat să nu mai fie activă pe rețelele sociale, Lady Gaga a reacționat și le-a explicat fanilor care a fost motivul pentru care a lipsit.

inna

Inna, impecabilă în costum de baie, la plajă în Grecia. Printre sute de comentarii admirative, o fană "a tras-o de urechi"

Inna, cea mai de succes artistă din România peste hotare, este parcă neobosită. Pare a fi continuu în turneu, căci astăzi este în Mexic, iar mâine în Spania. Are mai multe concerte internaționale decât la noi în țară, dar pe lângă faima de care se bucură grație acestor spectacole și al confortului material pe care i l-au adus, bruneta reușește să îmbine cu succes, de cele mai multe ori, utilul cu plăcutul și să-și ia câteva ore în vâltoarea evenimentelor pentru a se bucura de timp cu ea însăși.

cristina spatar (2)

Cristina Spătar, cadou fabulos de 2 milioane de euro de la soț. "O iubesc infinit. Are un suflet curat și mare cât o lume întreagă"

După ani buni în care nu a dus-o cel mai bine pe plan sentimental, iată că a răsărit soarele și pe strada Cristinei Spătar. În urmă cu câteva luni, aceasta s-a căsătorit cu un milionar din Vâlcea, iar zilele trecute, în ziua în care a împlinit 51 de ani, cântăreața a primit un cadou de-a dreptul fabulos.

Gerard Pique și Clara Chia Marti

Lovitură pentru Shakira! Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă, anunță presa spaniolă

Presa spaniolă scrie că fostul fotbalist al FC Barcelona, Gerard Pique, şi iubita sa, Clara Chia, studentă la Marketing, se pregătesc de nuntă.

stefania

Ștefania, apariție de revistă în costum de baie. Fanii au comentat rapid în dreptul pozei: "Fericit trebuie să fie Speak"

Fiecare postare a Ștefaniei pe rețelele sociale este un prilej pentru fanii ei de a-i lăsa comentarii admirative. Cea mai recentă poză pusă de solistă pe Facebook și Instagram a adunat mii de like-uri.

celine dion

Starea de sănătate a lui Celine Dion, din ce în ce mai gravă. Un apropiat a rupt tăcerea: „Abia se poate mișca!”

Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a agravat, iar șansele ca celebra artistă să urce din nou pe scenă sunt extrem de mici, potrivit unor sursei citate de RadarOnline.com.

delia

Delia și soacra ei, moment jucăuș pe munte, surprins într-o poză delicioasă. Solista se înțelege de minune cu mama soțului ei

Delia și-a găsit partenera perfectă de aventură. De câțiva ani, îndrăgita solistă are o nouă pasiune: drumețiile pe munte, iar pentru asta a făcut excursii în toată Europa. Recent, Delia și soțul ei au pus la cale o escapadă mai altfel, în care și-au luat și mamele.

Ultimele știri

Delia

Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Britney Spears/  Profimedia

Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

antonia (2)

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

lidia buble

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor

Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!