Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN RAY DALTON - ALL WE GOT

Știri

inna

Imagini incendiare cu Inna pe plajă. Artista a renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Inna se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care și-o expune ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta a reușit să atragă din nou atenție pe rețelele de socializare, după ce a postat câteva imagini din vacanță. Artista a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat topless, în timp ce se bucura de soare și de priveliștea de lux. 

Zayn Malik

De ce s-a destrămat trupa One Direction. Zayn Malik, în primul interviu după șase ani: „Ne-am plictisit unul de altul”

Zayn Malik a vorbit, în primul interviu acordat după șase ani, despre motivele care au dus la destrămarea trupei „One Direction”.

theo rose

Cum arată Theo Rose în costum de baie, la o lună după ce a născut. Artista s-a recuperat extrem de repede: „Corp nou”

Theo Rose se află în prima vacanță alături de Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian. Cântăreața a plecat la mare, însă i-a avut alături de ea și pe mama și tatăl ei, dorindu-și un pic de ajutor pentru băiețelul ei de o lună. Deși se plângea zilele trecute de corpul ei, artista s-a afișat fără rețineri în costum de baie, iar fanii au fost uimiți de cât de repede s-a recuperat după sarcină. 

Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening

Britney Spears, gata să-și spună povestea de viață. Volumul autobiografic "The Woman in Me", "uimitor de emoționant"

Britney Spears pare în sfârşit pregătită să-şi împărtăşească povestea de viaţă. Cartea "The Woman in Me" va fi lansată la 24 octombrie, a anunţat cântăreaţa pe Twitter.

alina eremia

Schimbarea de look a Alinei Eremia i-a făcut pe fani să o compare imediat cu Tokyo din La Casa de Papel: "Doamne, cât semeni cu ea"

Alina Eremia și-a surprins fanii cu o schimbare de look inedită. Nu una permanent ce-i drept, însă acest amănunt nu i-a știrbit din strălucire. Solista s-a pozat cu o perucă scurtă, care a făcut-o să semene foarte tare cu Ursula Corbero și personajul ei, Tokyo, din serialul fenomen "La Casa de Papel".

zayn malik blond instagram

Zayn Malik a rupt tăcerea despre conflictul pe care l-a avut cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o:„Sunt probleme de familie”

Zayn Malik a rupt tăcerea despre confruntarea pe care a avut-o cu Yolanda Hadid, mama partenerei lui, care l-a acuzat de hărțuire.

Shakira și Lewis Hamilton

Shakira și Lewis Hamilton, din nou împreună: „Au petrecut până dimineața într-un club, păreau să se distreze de minune”

În ultima perioadă, zvonurile potrivit cărora Shakira ar avea o relație cu Lewis Hamilton au fost tot mai intense, iar acum au apărut noi informații, căci cei doi au fost văzuți distrându-se într-un club din Londra.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti, soția sa, și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!