Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

ed, eminem

VIDEO. Ed Sheeran, surpriză neașteptată pentru fani, în timpul concertului din Detroit. Cine a urcat pe scenă alături de el

Ed Sheeran și-a surprins fanii cu un invitat special, sâmbătă, la concertul pe care l-a susținut în Detroit. Artistul britanic l-a invitat pe scenă, pentru un duet, pe nimeni altul decât Eminem. 

antonia

Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele

De puțin timp, Antonia a lansat piesa "Ping Pong". Așa cum se întâmplă cu melodiile catchy, s-a propagat rapid și în filmulețe pe TikTok și Instagram. Cine poate fi cel mai bun promotor al cântecului dacă nu chiar cea căreia îi aparține?! Așa că Antonia și-a pus farmecul la înaintare.

Hailey Bieber

Hailey Bieber, zeița senzualității, într-o rochie cu decupaje, fără mâneci. Fanii: „Cea mai frumoasă femeie!”

Hailey Bieber și-a surprins din nou prietenii virtuali, căci a făcut publice câteva imagini inedite, în cadrul cărora și-a etalat silueta impecabilă.

andra

Andra, afectată de comentariile răutăcioase cu privire la silueta ei. Artista nu exclude intervenții estetice pe viitor

Andra se numără printre puținele vedete care nu au apelat la intervenții estetice, considerând că nu a fost cazul să recurgă la ajutorul medicilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Cu toate acestea, artista susține că a fost afectată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit în mediul online, mai ales după ce a acumulat câteva kilograme în plus.

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez wraps up a quick workout sesh!

Jennifer Lopez, în colanți și o bustieră foarte decupată, după un antrenament intens la sală. La 53 de ani, mai în formă ca oricând

Fitnessul e un stil de viață pentru Jennifer Lopez. Artista americană e nelipsită de la sala de antrenamente. Paparazii au surprins-o zilele trecute la Tracy Anderson Gym in Studio City.

Taylor Swift

Taylor Swift, prima femeie cu patru albume simultan în Top 10 în SUA. Ea a doborât şi un record stabilit de Barbra Streisand

Taylor Swift a devenit prima femeie din istorie care are patru albume în Top 10 al US album chart simultan. Ea a depăşit totodată un record stabilit de Barbra Streisand, devenind artista cu cele mai multe albume No 1 din istorie, relatează The Guardian.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti, soția sa, și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!