Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN FAYDEE - CRAZY

Știri

lora

Lora, relaxare în costum de baie. Mișcări senzuale în apă, laude de la fani: "Niciodată vulgară, indiferent de postare"

Una dintre cele mai senzuale artiste de la noi, Lora, le-a arătat fanilor cum se relaxează. Chiar și când nu vrea să stea la soare, pentru că își dorește să-și protejeze pielea, blonda găsește ocazii de a-și punea pe ea costumul de baie și a înfrunta canicula.

mat

Maria Ștefan e câștigătoarea #FOLLOWPROFM! Merge la Nisa, la concertul lui THE WEEKND

Maria Ștefan a participat la concursul #FOLLOWPROFM și a câștigat o experiență completă, în Nisa, la concertul lui THE WEEKND!

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora, despre cum a afectat-o faima. Artista a izbucnit în lacrimi: „Când lumea se uită la tine, pur și simplu te strici”

Rita Ora este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume și, chiar dacă faima i-a adus o viață la care alții pot doar să viseze, artista a mărturisit că celebritatea nu a fost atât de frumoasă cum ar crede lumea. 

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit

Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează după doi ani de căsnicie. Apropiat: „Relația lor n-a funcționat după ce s-a încheiat pandemia”

Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează după doi ani de căsnicie, iar unele voci vorbesc despre faptul că aceștia au ales să pornească pe drumuri separate după ce și-au dat seama că relația lor nu funcționează după pandemia de coronavirus.

andreea balan

Andreea Bălan e tot mai îndrăgostită, dar ea și iubitul primesc și critici: "Publicitatea e scumpă. El și-a făcut-o prin ea"

De când și-a asumat relația cu tenismenul Victor Cornea, Andreea Bălan îl însoțește la mai toate turneele sau la sesiunile de antrenament mai importante. După ce a fost alături de el la Wimbledon, solista a mers cu el la Salzburg, iar acum sunt împreună în Suedia.

Shakira/ Profimedia

Shakira a început o nouă relație cu un baschetbalist celebru. Ce spune artista despre diferența de vârstă din ei

Shakira pare că a trecut peste despărțirea de Gerard Pique, fotbalistul în vârstă de 36 de ani care i-a dăruit doi copii. După luni întregi în care și-a arătat suferința prin muzică, cântăreața columbiană a început o nouă relație cu un baschetbalist celebru. 

Dolly Parton

Dolly Parton, declarații neașteptate la 77 de ani: „Aș prefera să mor pe scenă decât să mă retrag!”

Dolly Parton, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piese precum „Jolene” și „9 to 5”, nu are niciun plan de retragere, în ciuda vârstei înaintate, ea având în prezent 77 de ani.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti, soția sa, și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!