Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ANITTA - DOWNTOWN

Știri

Jennifer Lopez is Spotted Arriving at The View Studios in New York City

Jennifer Lopez, apariție de senzație în West Hollywood, la câteva zile după ce și-a cumpărat casă de 60 de milioane de dolari

Jennifer Lopez a atras toate privirile când a ieșit zilele acestea la cumpărături într-o rochie din denim cu o croială inedită. Apariția vedetei în vârstă de 53 de ani vine la scurt timp după ce ea și soțul său, actorul Ben Affleck, și-au achiziționat casa la care au visat de atâta vreme.

Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram

Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă

Smaranda Știrbu și Selly formează un cuplu de mai bine de patru ani, relația lor devenind din ce în ce mai solidă. Celebrul vlogger și studenta la medicină locuiesc împreună în București, încă din momentul când s-au mutat în Capitală după terminarea liceului. 

Beyonce și Blue Ivy. Foto: beyonce.com

Ce mare s-a făcut fiica lui Beyonce! Blue Ivy a atras toate privirile când a urcat pe scenă alături de celebra sa mamă

Blue Ivy calcă pe urmele mamei sale. Puștoaica de doar 11 ani a făcut furori la concertul lui Beyonce, atunci când a urcat pe scenă în timpul spectacolului, purtând o ținută asortată cu mama sa.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, ca o puștoaică în costum de baie, la malul mării. Fanii au reacționat imediat: „De departe cea mai frumoasă!”

Anca Țurcașiu adoră sezonul cald, nu este niciun secret pentru nimeni, iar de curând ea a ținut să le reamintească prietenilor virtuali acest lucru. Evident, fotografia făcută publică pe rețelele sociale a stârnit numeroase aprecieri.

Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening

Britney Spears a făcut publică o fotografie cu fiul ei cel mare: „Prima mea iubire!” Artista ar încerca să se apropie de băieții ei

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, și-a impresionat prietenii virtuali de curând, când a făcut publice imagini cu cei doi băieți ai ei.

Shakira și Lewis Hamilton

Shakira și Lewis Hamilton, apropierile care lasă loc de interpretări. Cum au fost pozați cei doi, la cină în Barcelona

Shakira și Lewis Hamilton continuă să genereze speculații privind o relație mai mult decât amicală. Cele două vedete au fost împreună cu mai mulți prieteni la cină, în Barcelona, iar pilotul și-a trecut mâna după talia solistei columbiene.

Antonia

Antonia, cu abdomenul "de fier" la vedere, într-un top scurt și mulat. Selfie-ul în oglindă, apreciat de 10.000 de fani

Orice poză de-a Antoniei primește în mod automat zeci de mii de like-uri și comentarii în care bruneta este lăudată pentru frumusețea ei. Logodnica lui Alex Velea este extrem de preocupată de felul în care arată, așa că face mult sport, reușind să-și "sculpteze" corpul.

Ultimele știri

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!