Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor HARRY STYLES - AS IT WAS

Știri

Anca Neacșu

Anca Neacșu nu reușește să divorțeze de soțul turc nici la un an de la separare: "Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri rare"

Anul trecut, Anca Neacșu de la A.S.I.A. confirma despărțirea de soțul turc, după un mariaj de 10 ani. Nici acum nu au reușit să divorțeze, iar asta pentru că bărbatul nu s-a prezentat la tribunal. 

adda

Adda, anunț neașteptat pe rețelele sociale după nouă ani de relație. Fanii au reacționat imediat: „Să vă fie bine mereu”

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, Adda n-a ezitat să-și împărtășească public sentimentele pe care le are pentru soțul ei, Cătălin Rizea, iar acum a făcut un anunț inedit.

Mama lui Smiley/ Foto: captură video protv

Ce relație are Gina Pistol cu soacra ei. Mama lui Smiley a dezvăluit totul: „Nora mea, din păcate, nu trăiește cu noi”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, evenimentul fiind unul de-a dreptul spectaculos. Cei mai fericiți au fost părinții artistului, care și-au dorit foarte mult ca fiul lor să oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu. Recent, mama cântărețului a dezvăluit care este relația dintre ea și nora sa. 

delia

Delia, în rochie transparentă la nunta lui Smiley. Îndrăgostită, solista s-a lăsat pozată în brațele soțului

Delia nu a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Solista nu a mers singură la petrecerea care s-a ținut la marginea pădurii Snagov, ci alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Inna și Deliric

Inna și iubitul ei, imagini delicioase pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii: „Deliric trebuie să devină tată”

Inna și Deliric au bifat încă o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Cei doi artiști se iubesc extrem de mult și demonstrează acest lucru cu fiecare fotografie pe care o postează în mediul online. 

Celine Dion Wears a Distressed Denim Blazer for her appearance on WWHL

Noi dezvăluiri despre Celine Dion, la câteva zile după ce a anulat concertele din turneul Courage: Se concentrează pe sănătatea ei

La câteva zile după ce Celine Dion a anunțat oficial că își anulează show-urile din cadrul turneului „Courage”, o sursă apropiată cântăreței a făcut dezvăluri legate de decizia acesteia, scrie People. 

Justin Bieber și Hailey Bieber

Hailey și Justin Bieber, imagini inedite de pe iaht. Modelul și-a arătat silueta într-un costum de baie roșu, în vacanța în Europa

Hailey și Justin Bieber nu ratează nicio ocazie să petreacă timpul împreună. Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță cu iahtul cântărețului canadian pe Marea Mediterană, acolo unde Hailey și-a etalat din nou silueta de invidiat. 

Ultimele știri

GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024

Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!