Bucuresti | 102,8FM ALEXIA - PESTE MARI

1746 articole scrise de Florin Goldic

loredana groza sexy croatia

HOT! Loredana a postat una dintre cele mai SEXY fotografii cu ea. "Val după val, iubirea vine când vrea ea"

Loredana este în vacanţă şi se bucură de soare şi temperaturile de vară. Evident, nu este în România, ci într-un loc frumos. Dacă vă bate gândul pentru un city break sau chiar concediu, o puteţi întreba pe Loredana unde a fost.

ed-sheeran-jimmy-fallon

Ed Sheeran a cântat cu Jimmy Fallon noul single „Shape Of You”. E într-un mare fel (VIDEO)

Ed Sheeran este nr.1 în multe ţări cu noul hit „Shape Of You”. Mai mult, Ed nu prea se dă mare cu acest lucru. Succesul trebuia sărbătorit cumva, aşa că Jimmy Fallon l-a provocat la o sesiune de fun.

Screen Shot 2017-02-27 at 21.27.56

INTREGUL album Andra TOCMAI a fost pus pe net! Asculta toate piesele NOI aici!

Albumul "Iubirea schimba tot" e acum online. Ia-ti un suc si pune-te chiar acum pe ascultat o gramada de piese noi de la Andra! Noi nu putem alege o preferata pentru ca toate au ceva special. 

kidman

VIDEO: Felul in care Nicole Kidman aplauda e CEL PUTIN DUBIOS!

Printre momentele penibile la care am fost martori în noaptea decernării premiilor Oscar, Nicole Kidman a reuşit să atragă atenţia şi să devină GIF-ul zilei după ce, felul în care aplaudă, a fost catalogat că fiind … CIUDAT. 

legend

LOL! Sotia lui John Legend a ADORMIT in timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar

Chrissy Teigen, fermecătoarea soţie a lui John Legend, a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce dormea dusă pe umărul partenerului de viaţă.

adele 1

AWW! Adele a felicitat-o pe Emma Stone intr-un mod super simpatic!

Adele a ratat ceremonia de decernare a premiilor Oscar pentru că e în Australia, unde se pregăteşte de primul ei turneu acolo. 

justin-timberlake-oscar-2017

Justin Timberlake a oferit un moment incredibil la premiile Oscar (VIDEO)

Justin Timberlake a deschis gala premiilor Oscar cu un moment care va rămâne în istorie. El a cântat hitul „Can't Stop The Feeling”, care a fost nominalizat la categoria „The Best Original Song”.

rag n bone-man

Rag'n'Bone Man concertează în România! Vezi unde şi cât costă biletul

Unul dintre cei mai difuzaţi artişti la ora asta pe radio este Rag'n'Bone Man. A dat lovitura cu „Human”, o piesă care se aude la ProFM, asta pentru că hiturile se aud prima dată la ProFM.Britanicul va concerta în acest an în România, la festivalul Awake. Acesta se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie, pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. Alături de Rag'n'Bone Man, printre capetele de afiş mai este şi Tom Odell. Evident, vor cânta şi artişti români precum Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres. Preţul biletelor porneşte de la 101 lei.

adda-oglinda

Adda, mesaj emoţionant! Alexandru a reuşit să o facă să plângă de fericire

Adda şi soţul său, Cătălin Rizea, au trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. Cei doi l-au botezat pe micuţul Alexandru.