Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER THE MOTANS - OFF40 - INAPOI IN VIITOR

1746 articole scrise de Florin Goldic

madalina-ghenea

Mădălina Ghenea este ÎNSĂRCINATĂ! Tatăl este un MILIONAR român

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu numai din România. A avut idile cu actori celebri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender, Adrien Brody, dar niciunul nu a rămas cu ea.

carlas-dreams-onuc-profm

Carla's Dreams, clonată în direct de Carla's Dreams! A fost un “Antiexemplu”. Vezi cum a reacţionat adevărata trupă Carla's Dreams (VIDEO)

Ascultătorii ProFM au intrat în weekend cu Feli şi Carla's Dreams. Feli a fost coprezentatoarea matinalului ProFM, alături de GreeG şi Onuc. Băieţii le-au pregătit o surpriză de proporţii celor de la Carla's Dreams.

dj project-giulia-cover

MUZICĂ NOUĂ | DJ Project lansează single-ul şi clipul “O secundă”, alături de Giulia

DJ Project a reluat colaborarea cu Giulia, iar „O secundă” este noul lor single. Piesa este compusa de catre Gino Manzotti, DOMG & Adi Cristescu.

andra-la-refren

MUZICĂ NOUĂ! Andra lansează single-ul “La refren” (VIDEO)

După succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lansează un nou single, “La refren”. Piesa este extrasă de pe noul său album, “Iubirea Schimbă Tot”, material lansat chiar la spectacolul cu același nume. 

bruno-mars-twil

Muzică NOUĂ:  Ascultă cum îi place lui Bruno Mars! Roarr! 

nicoleta-nuca-profm-zambet

Nicoleta Nucă trebuie să se ferească toată viaţa de bărbaţii cu numele Manole! Motivul a fost dezvăluit la ProFM (VIDEO)

ProFM îţi oferă cele mai tari mărţişoare, Antonia, Feli, Lora, Irina Rimes, Raluka şi Nicoleta Nucă devin coprezentatoare. Joi, invitată a fost Nicoleta Nucă. Până pe 8 martie o ţinem tot aşa, cu o invitată în fiecare zi. Mai plusăm şi cu două cântări LIVE în Live Session. Carla's Dreams vor cânta la ProFM, vineri, 3 martie, iar Mandinga pe 8 martie, de ziua femeii.

tumblr inline o9h58w6u3R1tsw8ke 500

17 SUPER hituri pe care le-am ascultat pe REPEAT, in 2008  

hpImg4

WOW! Aparatul ăsta nu-ţi citeşte viitorul în cafea, dar îţi personalizează prezentul 

Untitled

Şatra B.E.N.Z. a colaborat cu ADDA & Shift pentru “Înger, îngeraşul meu” (VIDEOCLIP NOU)