Bucuresti | 102,8FM AKON - RIGHT NOW

1745 articole scrise de Florin Goldic

vunk-hai-mersi-360x360

NEW MUSIC: Vunk - Hai, mersi (Official Video)

17191156 10155186525059388 6792368238234688848 n

Matteo - Ghetele (Official Video)

delia-psihedelia-concert

Delia a oferit MII DE DOLARI spectatorilor din primele rânduri în timpul show-ului Psihedelia

Delia a încheiat trilogia Psihedelia, cu un show total la Sala Palatului. Spunem trilogie pentru că au fost trei concerte în trei zile. Dacă ai ratat concertele, ai pierdut şansa să pleci acasă cu sute sau cu mii de dolari.

antonia-paolo-danseaza

Antonia a arătat mai mult decât trebuia la emisiunea „Uite cine dansează!”

Antonia şi Alex Velea sunt doar doi dintre concurenţii show-ului „Uite cine dansează!”. În timpul dansului pe piesa „Earned It” a lui The Weekend, Antonia le-a oferit telespectatorilor o privelişte fierbinte, de care numai Alex Velea are parte.

pizza-adidasi

Au fost creaţi pantofii care comandă pizza. E pe bune

Pizza este plăcerea vinovată pe care ne-o permitem toţi. Este cel mai la îndemână fel de mâncare în orice situaţie. Cel mai tare este că nici măcar nu trebuie s-o găteşti, o comanzi şi îţi vine direct acasă. Unora şi comanda în sine li se pare uneori un efort. Cum trăim în era tehnologiei de vârf, normal că s-a gândit cineva şi la acest aspect. Poţi sta în faşa televizorului, iar pantofii să-ţi comande pizza. Da, ai citit bine. Compania Shoe Surgeon, în colaborare cu firma Pizza Hut, lansează pantofii sport care îţi comandă pizza.Cei care îi vor încălţa nu au de făcut decât să apese butonul de pe limba pantofului drept. Încălţările se conectează prin Bluetooth la telefonul mobil şi comanda se transmite printr-o aplicaţie de comenzi online instalată în telefon.Deocamdată au fost create 65 de perechi de pantofi inteligenţi cu prilejul turneului de baschet NCAA March Madness. Dacă experimentul se dovedeşte un succes, aplicaţia ar putea fi lansată la scară largă. Să ne rugăm să le reuşească, nu de alta, dar avem şi în România celebrul lanţ de pizzerii.  

plic

HOT MUSIC: Carla's Dreams - Dragostea din Plic | Official Video

jt2

Justin Timberlake a postat pe Instagram un mesaj OMG pentru sotia sa, Jessica Biel

Adele-and-husband-Simon-Konecki-at-the-2015-Glastonbury-music-festival

COOL: E oficial! ADELE s-a măritat!

facebook-dislike

Facebook va avea opțiunea „dislike”

Facebook trece la următorul nivel de socializare. După ce a dat lovitura cu noile emoticoane de la postări, acum se pregăteşte să introducă opțiunea „dislike”.