Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

1746 articole scrise de Florin Goldic

facebook-dislike

Facebook va avea opțiunea „dislike”

Facebook trece la următorul nivel de socializare. După ce a dat lovitura cu noile emoticoane de la postări, acum se pregăteşte să introducă opțiunea „dislike”.

nicky-minaj-paris

HOT! Nicki Minaj, ţinută SUPERSEXY la Paris Fashion Week

Nicki Minaj a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Pentru că este Nicki Minaj, şi-a permis să poarte o ţinută obraznică şi provocatoare.  

maxresdefault-24

După ce a dat lovitura cu "Tuesday", Burak Yeter lansează "Happy"

LORA-GREEG-ONUC-MARTISOR

Pe asta n-o ştiai! Lora şi-a instalat o aplicaţie ANTIFOBII (VIDEO)

Am început săptămâna dedicată femeilor la ProFM cu Lora. A fost coprezentatoarea matinalului şi i-a trezit de-a binelea pe GreeG şi Onuc. Ne-a molipsit cu tonusul ei, dar nu a scăpat de provocările matinale.

lora-explicatii-eurovision

EXCLUSIV | Lora a dezvăluit ADEVĂRATELE MOTIVE pentru care s-a retras de la EUROVISION 

S-a încheiat selecţia naţională Eurovision, dar, ca de obicei în ultimii ani, nu a fost lipsită de scandaluri. Până la urmă, controversele pot aduce audienţă. În 2017, Lora a fost în centrul unei dispute între ea şi unii membri ai juriului.

crbl - fita youtube

MUZICĂ NOUĂ! CRBL - „Fitza”, cu multă inspiraţie de la Smiley (VIDEO)

CRBL a lansat “Fitza” – un single şi clip cu mult dans, energie şi bună dispoziţie. Artistul a adunat dansatori profesionişti, copii şi tineri cu atitudine, în acelaşi loc pentru un clip “Fitză”. Surpriza clipului este Smiley, care cântă şi dansează alături de CRBL.  

fara sa stii

DODDY si MARCEL PAVEL – Cea mai neasteptata colaborare din acest an! 

După ce în toamnă a lansat DE LA ZERO – primul video album din România, DODDY revine cu un nou single și o colaborare la fel de nouă pentru industria noastră muzicală: MARCEL PAVEL!

INNA-LOREDANA-CIUBOTARU

GGirls într-o nouă formulă: INNA, Antonia, Lariss, Lori Ciobotaru lansează “Milk and Honey” (VIDEO)

GGirls revine cu un nou single care se numeste “Milk and Honey”. De data aceasta, din proiectul GGirls, fac parte INNA, Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records. Cele patru artiste sunt sexy, stylish, iar piesa le pune in evidenta personalitatile creative, jucause.

IRINA-RIMES

Irina Rimes a surprins pe toată lumea cu noul ei look

 În videoclipul nouluiei single, “Ce s-a intamplat cu noi”, Irina este brunetăşi are breton. “Sunt într-o continuă schimbare, transformare şi reinventare. Când eram micăplângeam că vreau să îmi tai părulşi mama nu voia. La insistenţele mele, mama mi-a facut o coadă pe care, însă, mi-a tăiat-ocândfăceam baie. Nici acum nu m-a crezut când a văzut noua tunsoare, mama a crezut că este perucă! Sunt foarte încântată de rezultatul final şi încerc să mă privesc din alta perspectivă!” a declarat Irina Rimes.