Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER MARIO FRESH - OFF40 - SI CE DACA

1746 articole scrise de Florin Goldic

coldplay

Ce vreme bună de ascultat “Hypnotized”, noua piesă lansată de Coldplay (VIDEO)

Coldplay a urcat pe canalul official de YouTube, “Hypnotized”. Un track terapeutic pentru orice formă de astentie de care poate suferi un om la început de primăvară.

bug-mafia

B.U.G. Mafia au detronat-o pe Delia! Un bilet VIP la concertul de la Arenele Romane costă 2.500 de lei

Trupa B.U.G. Mafia va susţine un concert-eveniment, „Românie, fă gălăgie“, iar biletele au fost puse deja în vânzare, cele de la categoria VIP atingând chiar şi suma de 2.500 de lei. Cântarea va avea loc pe 27 mai, la Arenele Romane.

mariah-carey-decolteu-oscar

DECOLTEUL cu care Mariah Carey a arătat mai mult decât trebuia

Mariah Carey nu a mai avut un hit major de multă vreme, dar reuşeşte să rămână în centrul atenţiei. Frumuseţea şi formele apetisante nu i le pot pune nimeni la îndoială.  

connect-r-misha

Connect-R a făcut anunţul de 1 martie. Misha este în al nouălea cer

1 martie a fost o zi aproape perfectă epntru multe femei. Au simţit că sunt iubite, apreciate, după ce bărbaţii le-au oferit flori, mărţişoare, iar cele mai norocoase au sărbătorit cu o cină romantică. De ar fi în fiecare zi aşa, probabil, am fi cu toţi mai fericiţi.

3-sud-est-old

8 trupe de băieţi după care au suspinat toate fetele din România!

Dacă faci parte din generaţia Atomic TV, cu siguranţă ai câteva amintiri muzicale pe care ţi le reprimi. Nu de alta, dar nici moda de atunci şi nici trendul muzical nu ne mai coafează azi în vreun fel. 

rihanna-harvard

Rihanna a luat premiul Harvard pentru actele de caritate! Vezi discursul emoţionant! (VIDEO)

Rihanna a fost desemnată de către Universitatea Harvard, personalitatea umanitară a anului. Dincolo de imaginea de artista controversată şi de ţinutele provocatoare sau de hiturile ultra cunoscute, Riri are o latură mai puţin promovată şi cunoscută.Sigur că materialele cu ea în sutien vor face tot traficul pe care-l caută curioşii, dar e important să ştim că dincolo de ce vedem în presă sau pe net, Rihanna a făcut şi lucruri importante pentru cei săraci sau bolnavi, cum ar fi faptul că a construit un centru de oncologie şi de aplicaţii medicale ale radioactivităţii de prim ordin pentru diagnosticarea şi tratarea cancerului la san la spitalul Queen Elizabeth, din Bridgetown, Barbados. Artişti avem o grămadă, dar câţi dintre ei, odată ajunşi acolo unde-şi doresc, îşi mai amintesc de cei mai jos ca ei?

shaorma

Top 5 şaormării din Capitală! Sunt cu de toate

Cum să fie, şefu'? Cu de toate. Ştii despre ce vorbesc dacă ai ajuns într-o şaormărie adevărată. Există pe net tot felul de clasamente cu cele mai bune şaormării din Capitală. Până la urmă este o chestie de gust, fiecare îşi doreşte altceva.

antonia-greeg-onuc-martisor

Antonia a oferit răspunsuri GENIALE la concursul ALTĂ ÎNTREBARE! La ce s-a gândit când a auzit cuvântul PENINSULĂ (VIDEO)

ProFM îţi oferă cele mai tari mărţişoare, Antonia, Feli, Lora, Irina Rimes, Raluka şi Nicoleta Nucă devin coprezentatoare. Show-ul matinal de 1 martie a fost asigurat de Antonia. Până pe 8 martie o ţinem tot aşa, cu o invitată în fiecare zi. Mai plusăm şi cu două cântări LIVE în Live Session. Carla's Dreams vor cânta la ProFM, vineri, 3 marie, iar Mandinga pe 8 martie, de ziua femeii.

Monoir-June-We-Had-Love-afis

MUZICĂ NOUĂ! Monoir revine cu noul single “We Had Love”  

După succesul inregistrat de hitul international, “The Violin Song”, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single şi videoclip nou, “We Had Love”, alături de June. Pune urechea pe el şi spune-e dacă este HOT sau NOT.“Lucram cu June la o piesă şi ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am rămas să mai povestim. Mi-a arătat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atenţia foarte tare. Mi-a plăcut foarte mult şi m-a inspirat, aşa că am rugat-o să vină din nou la studio şi de acolo a pornit totul. Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop şi aşa a fost să fie şi cu We Had Love!”, a declarat Monoir.“Într-adevăr, este cu totul specială! Când l-am întâlnit pe Cristian, totul a început să se lege perfect. El s-a îndrăgostit pe loc de linia melodică. Aşa s-a născut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la această piesă“, a adăugat June.Înca din 2009, Monoir a reuşit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” şi multe altele produse de către el, care au fost Nr.1 în Balcani. În 2016, Monoir a lansat hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul şi producătorul Monoir a colaborat cu artişti mari precum Alexandra Stan, Smiley, Laurenţiu Duţă, Marius Moga , Deepcentral, Delia, Xonia, Corina, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Elena Gheorghe.