Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE LOREDANA CIOBOTARU - ProFM Baga Mare

Feli și Grasu XXL lansează „Banii n-aduc fericirea”, a șasea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli si Grasu XXL - Banii n-aduc fericirea (1)

„Tata mi-a spus ca Raiul inseamna bunatate si ca doar acolo e averea mea. Am inteles ce a vrut sa spuna atunci cand am ajuns la Bucuresti si mi s-a parut ca toata lumea din jur era insetata de bani si nu de arta, lucru care m-a intristat mult”, a marturisit artista Feli despre episodul autobiografic pe care il surprinde in piesa „Banii n-aduc fericirea”.

Invatatura tatalui s-a completat cu experientele personale ale lui Feli si din acest mix a rezultat o lectie de viata exprimata in cel mai cool si muzical mod: „Mie mi-a fost dat sa vad si sa traiesc pe pielea mea ca daca sunt cu sufletul in muzica si cant despre viata si din inima, asa cum simt, in timp balanta se va echilibra si financiar”, marturiseste Feli care dezvaluie ca intotdeauna muzica si oamenii au fost pe primul loc in viata ei, niciodata banii, care, organic au venit ca o recompensa pe langa satisfactiile sufletesti.

„Banii n-aduc fericirea” vine si cu o colabrare rara pe piata muzicala din Romania, intre Feli si rapperul Grasu XXL, o personalitate puternica si respectata in intreaga industrie: „E o onoare pentru mine sa ma intalnesc cu Grasu XXL pe aceeasi piesa spunand fiecare acelasi mesaj, insa trait si cantat diferit, dupa cum am simtit fiecare. Strofa lui e pe repeat la mine in minte si va rog sa o ascultati cu atentie, pentru ca merita. Sunt recunoscatoare sa cunosc si sa cant cu un asa un om si un artist. Il consider un artist extraordinar care reuseste sa transmita tot ce simte prin muzica lui, un om bland, intelept, bun si iubitor si un prieten si un sfatuitor cu „cap si suflet” cu care mereu am rezonat.”, marturiseste Feli despre artistul Grasu XXL cu care a scris felia a sasea din jurnalul ei muzical.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Felia de jurnal „Banii n-aduc fericirea” a dus-o pe Feli inapoi in anii `90 pe cand primea sfaturile de viata de la parinti, iar fratii ei faceau chefuri in apartamentul lor micut de bloc la care ascultau toata muzica romaneasca de petrecere: „Asociez sfaturile alor mei cu atmosfera din casa noastra de atunci cand le primeam. Fratii mei mari mari aveau prieteni, dadeau chefuri acasa si ascultau muzica romaneasca de petrecere. Mi-a ramas in minte inceputul unui referen de la trupa Generic care era fix pe ideea tatei de invatatura. Mi-a tot rasunat in minte cand am rememorat episodul si am scris piesa si am ales sa-l folosesc fix pe acesta, pentru ca el face parte din ce am trait eu, din tabloul real.”, marturiseste Feli.

O co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica si versurile scrise de Feli si Grasu XXL impreuna cu Roland Kiss, Serban Cazan, Smiley si Dan Ciotoi si mix&masterul semnat de Lucian Nagy si Serban Cazan, „Banii n-aduc fericirea” este a sasea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, dupa hiturile „Omule, deschide ochii”, „Cand rasare soarele”, „Frunze cad”, „Sus pe munte” si „Ma striga mama”, care sunt parte dintr-un proiect rotund, coerent, cu influente folclorice, semnat de artista Feli cu suflet, viata si creativitate.

Top citite
01 feli donose
Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: "Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă"
02 Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook
Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei
03 feli donose
De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"
04 Foto 2 (30)
PROFM SuperGirl 2023 , concertul pentru super fete!
05 feli
Feli, despre vorbele urâte auzite de-a lungul anilor: "Mamă, Feli, acoperă șuncile alea! Oamenii or să te judece orice ai face"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
feli
Feli cântă despre o „Dragoste nebună"

Feli lansează „Dragoste nebună", o piesă despre parcursul imprevizibil al unei povești de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea și sentimentele cu realitatea. „Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire și-amintiri/ Dragoste nebună, fulgere și tună, dar din când în când ne mai și iubim" spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveștii din „Dragoste nebună" cântată de Feli. 

feli si smiley
Feli, la 29 de ani de PROFM, despre cea mai importantă relație artistică din viața ei, cea cu Smiley: "E un om bun, e pe sufletul meu"

Feli, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, recunoscută pentru piesele pline de sensibilitate, nu putea lipsi de la petrecerea aniversară PROFM. În 15 aprilie s-au împlinit 29 de ani de emisie radio, așa că s-a lăsat cu distracție și cu mulți invitați, toți de marcă. Pe lângă piesele pe care le-a cântat, Feli a vorbit și despre relația extraordinară pe care o are cu Smiley, cel cu care rezonează atât de bine artistic și cel care a ajutat-o mult în carieră.

DSC07225
Feli, la Dimineața Blană: Eu mi-am scris "Limbaj de cartier" pe caietul de mate, pe ascuns, să nu mă vadă mama

Feli a revenit la noi, la Dimineața Blană, cu o piesă fresh & awesome, dar și cu multe povești din copilărie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă
Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală