Bucuresti | 102,8FM VUNK - DE AZI INCEP SA TE UIT (NEW PW)

Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook
Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Feli are o legătură specială cu fiica sa, Nora Luna, care are doar patru ani. Artista în vârstă de 37 de ani este o mamă dedicată și se asigură că Nora Luna crește într-un mediu plin de iubire. Cântăreața a învățat-o de la o vârstă fragedă pe micuță să se iubească pe ea însăși mai mult decât oricine. 

Nora Luna a avut un impact semnificativ asupra vieții lui Feli, transformând-o complet, iar artistă este profund recunoscătoare pentru bucuria pe care o trăiește în fiecare moment petrecut alături de ea.

Invitată la podcastul Oanei Andoni, numit „Cafea cu visuri”, cântăreața a împărtășit cu ce sfaturi prețioase a înzestrat-o pe fiica sa, dar și ce fel de susținere și-ar fi dorit să primească din partea celor apropiați.

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Citește și: De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"

„Sfatul cel mai important pe care i-l voi da, și pe care aș fi vrut să îl aud și eu și să-l primesc și eu, e să se iubească, să se iubească aproape necondiționat, că e greu să te iubești necondiționat în ziua de azi. Îi doresc să se iubească atât de mult și de curat, și de sincer, egoist, la cel mai sănătos mod pentru ea, și nu egoist ca să rănească alți oameni…”, a declarat Feli.

Când a fost întrebată de Oana Andoni care a fost cea mai puternică lecție de viață pe care a primit-o, Feli a răspuns: „Că nu sunt buricul pământului și greu de acceptat… Și că lumea nu se învârte în jurul meu, și că ar fi frumos din partea mea să mă uit și în alte grădini pentru că dacă eu sufăr nu înseamnă că nu sunt oameni care poate suferă mai mult decât mine. Să învăț să fiu recunoscătoare, să spun «Mulțumesc», să spun «Îmi pare rău», să spun «Ai dreptate», să spun «Te iubesc», fără nicio rușine (…)”.

Feli, despre cea mai importantă relație artistică din viața ei

Feli, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a vorbit despre relația extraordinară pe care o are cu Smiley, cel cu care rezonează atât de bine artistic și cel care a ajutat-o mult în carieră. Volubilă și deschisă, solista a avut numai cuvinte de laudă pentru colegul ei de breaslă, pe care-l apreciază dincolo de profesie.

Citește și: Feli Donose și tatăl fiicei ei s-au despărțit: ”Vreau să intru în noul an curată și fără secrete!”

„Peste tot mă laud că atunci când cânt cu Smiley, mi se desprind picioarele de la sol. E o chimie sufletească și artistică între noi. Rar mi-a fost dat să cunosc oameni cu care să rezonez atât de bine și cu care să mă înțeleg. Intrând în industria asta, care e destul de dificilă pentru mine, eu fiind un om simplu, el e genul de om pe care n-aș fi vrut să-i iubesc imediat. Și pe el l-am iubit chiar din prima. E un om foarte bun, e pe sufletul meu. E acolo trup și suflet, iar asta mi-a dat o încredere extraordinar de mare, mai ales într-o lume în care vedetismul vine la pachet cu cântatul și mi-e greu să le pup una cu alta și să le duc", a mărturisit, cu sinceritate, Feli, la Dimineața Blană.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...