Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER LAVBBE - WISH YOU WELL

Feli Donose și tatăl fiicei ei s-au despărțit: ”Vreau să intru în noul an curată și fără secrete!”

feli
Feli, una dintre cele mai bune voci din România / Foto: Instagram

Feli Donose și Cătălin, omul alături de care are o fetiță, s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de artistă, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, în cadrul căruia a mărturisit că ”vrea să intre în noul an fără secrete”.

Astfel, într-un mesaj postat pe Instagram, artista a mărturisit că ea și tatăl fiicei ei au decis să meargă pe drumuri separate.

”Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna”, a scris artista într-un mesaj postat pe contul de socializare, cerând, de asemenea, presei să-i respecte intimitatea.

Citește și:A zecea și ultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste:  Feli lansează „Puiule, puiuțule”

Feli Donose a dezvăluit cum se chinuia să-și țină familia unită

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată, anul trecut, chiar în această perioadă,  cântăreața a făcut dezvăluiri despre familia ei, totul din dorința de a le arăta fanilor că n-ar trebui să fie captivați de mirajul fotografiilor perfecte de pe rețelele sociale.

”Când netu’ vine și pictează familiile celebre în familii fără supărări, eu vin să vă spun că netu’ minte.
Mințim pentru că ne place ca lumea să știe că suntem cei mai fericiți. De cele mai multe ori, poate suntem fericiți un pic mai mult de jumătate dintre noi. Și asta în perioade și perioade.

Totuși când nu e furtună în familii, probleme mici sau probleme mari, există o liniște și o siguranță, și cumva, o recunoștință deseori tăcută care spune “ Uite. Pentru momentele astea autentice, simple și pure, merită să îi dau un șut în fund mândriei mele și să lucrez cum și cât pot că familia mea să crească frumos și sănătos.”

E o provocare să ții o familie “adunată”. Să nu se destrame din orgolii, să nu se destrame din “Am adunat tot timpu’ frustrări până mi-am distrus jumătatea. Până când și ea m-a distrus.”

Dincolo de muncă asta până la urmă FIREASCĂ, există SOARELE. Există zâmbetul ăla care spune “ Io îl iubesc pe omu’ asta.” Asta desigur dacă iubirea mai există.
Există momentele alea de conștientizare în care totul devine limpede. În care, încă odată, îți aduci aminte de ce v-a adus Dumnezeu împreună.

Dacă în călătoria asta apare și un copilaș sau mai mulți, înseamnă că ești pregătit să CREȘTI! 

Știți de câte ori am deschis ochii și i-am închis imediat înapoi din orgolii?

Citește și: Feli, viață de poveste. S-a lăsat de școală pentru muzică, a jonglat cu joburile și a găsit dragostea când nu mai credea în ea

Cred că nervii mei de mii de ori au spus “ Pa, Cătălin.” Pentru că sunt proastă la nervi și impulsivă.
Dar la sfârșitul zilei, omu’ asta vrea familie cu o complicată că mine. Și eu vreau copii cu un bărbat ca el. Care e oglindă mea. Care îmi arată și ce-i de bine, și ce-i de rău în ceea ce sunt eu că om pe Pământu’ asta.

Și mă uit în stângăcia noastră de părinți pentru prima oară, cum o adoră pe fetiță noastră. Și mă uit și la mine. Dacă nu ar fi modestia asta extremă chiar aș îndrăzni să spun despre mine că sunt cea mai bună mamă pentru Nora Luna și frățiorii și surorile ei. Asta dacă îngerași ne mai aleg în rol de părinți.

Feli Donose și Cătălin au avut o relație la distanță

nainte de a-l întâlni pe Cătălin, cel care i-a devenit iubit și tatăl fiicei sale, Feli Donose era convinsă că va adopta un copil și va fi mamă singură. A avut o relație la distanță cu bărbatul iubit, acesta locuind în Germania acum câțiva ani, pentru ca în timp, el să ia decizia curajoasă de a reveni în țară și a-i fi alături iubitei sale.

"Eram într-o relaţie la distanţă cu Cătălin, care spunea că a decis să se mute în ţară ca să încercăm să avem o relaţie, or, eu nu mai avusesem o relaţie stabilă de foarte mulţi ani. Fugeam de angajament, pentru mine era: „NU! Mi-ai stricat meciul! Eu vreau să adopt şi să fiu mamă singură. Lăsaţi-mă în pace! Ce e cu toate planurile astea date peste cap? Tata moare, omul ăsta vine, eu relaţie? Când adopt?“. (Râde) A fost un şoc foarte mare pentru mine pentru că a plecat tata şi a venit alt bărbat în viaţa mea. Apoi am rămas gravidă. Iar n-am mai înţeles nimic", a mai spus, cu sinceritate, Feli.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”
02 feli donose
Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: "Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă"
03 Alina Sorescu
Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”
04 feli donose
De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"
05 Britney Spears on social media
Britney Spears, devastată după separarea de Sam Asghari. Un apropiat a rupt tăcerea: „Prietenii îi spun că îi va fi mai bine fără el!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alina Sorescu
Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”

Alina Sorescu a trecut prin momente delicate după despărțirea de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, însă acum a obținut o victorie în instanță.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit
Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează după doi ani de căsnicie. Apropiat: „Relația lor n-a funcționat după ce s-a încheiat pandemia”

Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează după doi ani de căsnicie, iar unele voci vorbesc despre faptul că aceștia au ales să pornească pe drumuri separate după ce și-au dat seama că relația lor nu funcționează după pandemia de coronavirus.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”