Bucuresti | 102,8FM SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”

Alina Sorescu
Alina Sorescu / Facebook

Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de partenerul ei după 12 ani de căsnicie. Aceasta a renăscut, însă, după separare, iar muzica i-a fost terapie, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, cântăreața a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei, explicând că lunile în care ea și fostul partener și-au împărțit fiicele au fost cele mai grele.

„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Citește și: Alina Sorescu, îngrijorată de cum se simt fiicele ei pentru că trebuie să stea o săptămână la mamă, una la tată: "Efecte bulversante"

Ce vreu să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mărturisit Alina Sorescu, potrivit Protv.ro.

Citește și: Alina Sorescu, despre actuala relație cu fostul soț: “Nu a fost o situație care să se poate încheia amiabil”. Se judecă pentru copii

De asemenea, cântăreața, care tocmai și-a lansat și o piesă nouă, a mărturisit că s-a refugiat în muzică după seaparea de soțul ei: „Am avut multe evenimente, am cântat cu Al Bano, pregătesc un nou sezon cu picii. Am simțit susținerea lor, a părinților lor. Muncesc mul. Am o poftă de a cânta...În perioada asta am regăsit muzica, a fost terapie. Acum simt că muzica m-a salvat”.

Întrebată ce ar face în numele iubirii, artista a răspuns: „E nepotrivit să răspund la întrebare în situația mea, mi-e neclar, știu ce aș face în numele iubirii pentru fete, adică orice. Vreau să cred că am făcut totul. Tot ce a ținut de mine, nu am ce să-mi reproșez. Uite că uneori nu e de ajuns”. 

Alina Sorescu și fostul soț comunică doar prin intermediul avocaților

Citește și: Alina Sorescu, despre actuala relație cu fostul soț: "Nu a fost o situație care să se poate încheia amiabil". Se judecă pentru copii

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz. "Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă doar juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. (...) Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Am tras cu dinți să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta", a spus solista, la Teo Show, mărturisind că părinții ei îi sunt cel mai mare sprijin.

Galerie foto

Top citite
01 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
02 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV
03 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
04 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
05 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși