Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DANIEL POWTER - Bad day

Alina Sorescu, asaltată de mesaje de susținere după ce fiicele ei au plecat la tată: ”Fii puternică!”

alarma-profm-alina-sorescu-sunt-celine-dion-a-romaniei
Alina Sorescu/ Facebook

A trecut o săptămână de când Alina Sorescu a dezvăluit că instanța a decis ca fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască o săptămână la mamă, iar alta la tată. Acum, la scurt timp după ce fetițele au plecat la el, aceasta a primit numeroase încurajări din partea fanilor.

Citește și: Alina Sorescu a înflorit după despărțirea de soț. Mai elegantă ca oricând, a strălucit într-o rochie mulată, cu umerii goi

Chiar dacă a fost copleșită de emoții în momentul în care s-a despărțit de fiicele ei, după cum s-a văzut în niște fotografii publicate de un tabloid, Alina Sorescu a făcut publică o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze, iar prietenii ei virtuali au reacționat imediat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Să-ți dea Dumnezeu putere!”, ”Luptă până la capăt!”, ”Fii puternică!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Când s-a despărțit, de fapt, Alina Sorescu de soț și cine a intentat divorțul: “Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu a spus că va lupta până la capăt pentru fiicele ei

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Alina Sorescu a explicat că ”va lupta până la capăt pentru ca fiicele ei să crească într-un mediu stabil”.

A fost un an greu, cu procese și ordonanțe, și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Citește și: Alina Sorescu a înflorit după despărțirea de soț. Mai elegantă ca oricând, a strălucit într-o rochie mulată, cu umerii goi

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.

Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram, unde se bucură de tot sprijinul prietenilor virtuali.

Citește și: Când s-a despărțit, de fapt, Alina Sorescu de soț și cine a intentat divorțul: “Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Alina Sorescu și soțul ei s-au separat după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu3

Alina Sorescu/ Facebook

După o perioadă în care s-au făcut multe speculații legate de divorțul ei, Alina Sorescu a povestit la tv cum au stat lucrurile. Ea este cea care a depus actele pentru a se despărți legal de tatăl celor două fiice ale sale.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (...) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut", a declarat Alina Sorescu la tv. Aceasta a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis mii de mesaje de susținere

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate după ce s-a spus că are o relație la scurt timp după divorț: ”Se urmărește o înscenare!”

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", povestea Alina Sorescu în primăvara lui 2022.

Galerie foto

Top citite
01 alina sorescu si alex ciucu
Alina Sorescu, deloc impresionată după ce a primit flori de la fostul soț, de ziua fiicei lor: E pentru imaginea lui. Nici nu mă salută
02 alina sorescu
Alina Sorescu nu a divorțat nici după doi ani de soțul ei. Cu cine vor sta fetițele lor de Crăciun și de Revelion
03 Alina Sorescu
Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”
04 alina sorescu
Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”
05 Alina Sorescu
Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

Alina Sorescu divorț
Alina Sorescu, protagonista unui pictorial inedit. Cântăreața, de nerecunoscut cu părul negru ca abanosul: „Pari mai matură!”

Alina Sorescu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a fost recunoscută pentru stilul romantic. Acum, însă, ea s-a lăsat pe mâinile unor specialiști și a fost protagonista unui pictorial cu totul și cu totul inedit.

Alina Sorescu
Alina Sorescu, despre o nouă căsătorie, după divorțul de Alexandru Ciucu: „Am o familie extinsă foarte unită”

Divorțul din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a șocat pe toată lumea. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, însă despărțirea nu este deloc una ușoară, mai ales că aceștia au două fetițe împreună. Cu toate că se află într-o perioadă delicată, fiind în prezent în mijlocul unui proces cu soțul ei, Alina a vorbit sincer dacă mai crede în instituția căsătoriei și dacă vede plecarea din țară o soluție.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”