Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor THE WEEKND - IN YOUR EYES

De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"

feli donose
Feli / Foto: Facebook

Feli, una dintre cele mai apreciate voci din România, e de mai bine de opt ani pe piața muzicală, dar, spune ea, o situație precum cea cu care s-a confruntat serile trecute nu a mai întâlnit. Artista și trupa ei trebuiau să urce pe scenă în comuna Deda din județul Mureș, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, spre supărarea ei și a fanilor care o așteptau.

Feli Donose a povestit ce s-a întâmplat, într-o serie de InstaStories. Nu a mai urcat pe scenă pentru că nu s-a înțeles cu organizatorii și nu a fost tratată cu respect de aceștia. 

Citește și: Feli, despre vorbele urâte auzite de-a lungul anilor: “Mamă, Feli, acoperă șuncile alea! Oamenii or să te judece orice ai face”

feli instagram

Feli a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat în județul Mureș. / Foto: Instagram. 

"Am ajuns azi-dimineață la 6 din comuna Deda, județul Mureș. Ieri trebuia să cântăm acolo, să fie cum ne place nouă, să vă cântăm, să ne bucurăm împreună, dar din cauza unei foarte proaste organizări, nu s-a mai putut întâmpla asta. Eu regret din tot sufletul meu. Îmi cer scuze oamenilor care au venit la concert și au așteptat, dar nu am avut cu cine lucra. Eu și trupa pe care o am de opt ani am cântat în toate condițiile, din iubire pentru muzică și pentru oameni. Niciodată nu mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat aseară, acolo, cu organizatorii care nu au organizat nimic. A fost o zi destul de nașpa, urâtă emoțional fizic, psihic, emoțional, oboseală. Am ajuns la scenă să ne facem probele de sunet și nu am fost băgați în seamă. Toată ziua, inclusiv seara, am așteptat aproape o oră și jumate să urcăm pe scenă și nu se mai întâmpla, nu eram băgați în seamă. De asta nu a mai avut loc concertul.

Pentru mine, pe primul loc, în interacțiunea cu un om, sunt respectul și omenia. Dacă pe astea nu le ai și îmi fluturi o atitudine pe care eu nu ți-o ofer și vii și împingi cu acuzații fără sens pe care mi le pui pe masă, nefiind vina mea, nu discutăm. Capul meu e plin de supărare, am dormit o oră și jumătate. N-am pățit așa ceva în opt ani. Îmi pare tare rău că n-am mai urcat pe scenă și îmi doresc din suflet să nu mai întâlnesc organizatori care nu-și fac treaba, ca să pot să mă bucur cu oamenii și să putem cânta pentru voi. Am fost la scenă când ni s-a spus, nu ne-a băgat nimeni în seamă, am mai stat, am zis că e de înțeles că e agitație. Pe parcursul zilei, până la cântare, la fel, ignorați, și seara, la cântare, la fel.

Ni s-a subliniat să fim la 21:45. Am așteptat să urcăm pe scenă până la 23 și ceva. De la clientul este stăpânul nostru, până la te-am plătit și tu cânți când vreau eu, nu se face așa ceva. M-am ținut de cuvânt, mi-am văzut de treaba mea, suntem oameni profi eu și echipa mea. Nu te comporți așa. Te-am plătit și fac ce vreau cu tine - de asta se lovesc mulți oameni din industria asta. Dacă nu ai respect și omenie, nu vorbim", a povestit Feli pe rețelele sociale.

Citește și: Feli Donose și tatăl fiicei ei s-au despărțit: ”Vreau să intru în noul an curată și fără secrete!”

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
03 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
04 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
05 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...