Bucuresti | 102,8FM LOST FREQUENCIES - THE FEELING

PROFM SuperGirl 2023 , concertul pentru super fete!

Foto 2 (30)

Echipa PROFM și-a început primăvara cu un super concert. Împreună cu Parklake Shopping Center, PROFM a organizat o nouă ediție PROFM SuperGirl, cadou pentru toate femeile care și-au dorit să asculte LIVE artistele momentului.

 

 

La PROFM SuperGirl, cadoul de 8 Martie pentru super fete a fost un concert cu 8 artiste dragi publicului.

Au urcat pe scenă, în aplauzele fanilor, Feli, Raluka, Theo Rose, Olivia Addams, Andia, Elena Gheorghe, Alina Eremia și Nicole Cherry.

Între momentele LIVE ale artistelor, Drăcea, Ralu și Bogdan au urcat pe scenă și au dat premii celor care au venit la concert.

Unii emoționați, alții cu un zâmbet larg pe față, fanii au urcat pe scenă și au luat voucherele la înghețată și tricourile semnate de artiste.

Evenimentul a fost LIVE și pe TikTok și Instagram PROFM România, acolo unde fanii care nu au putut ajunge la eveniment s-au bucurat de toate momentele, iar 8 norocoși au primit tricouri semnate de cele 8 artiste.

Pe canalele de Social Media ale PROFM România găsești cele mai tari momente din eveniment și interviuri cu artistele care au făcut totul posibil.

Ediția PROFM SuperGirl de anul acesta a avut loc în Parklake Shopping Center pe 7 martie, începând cu orele 18:00.

Vezi galeria foto aici:

Galerie foto

Top citite
01 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
02 raluka
Raluka și iubitul ei, care e cu 20 de ani mai în vârstă, s-au mutat împreună. Bărbatul i-a cunoscut părinții: „E foarte fericit”
03 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, într-un top minuscul, a reușit o apariție care i-a zăpăcit pe fani: „Zeița mării ești!”

Alina Eremia și-a zăpăcit fanii de pe contul de Instagram, după ce a postat câteva fotografii realizate în cea mai recentă vacanța a sa. Artista și-a etalat fără rețineri silueta de invidiat, având un top minuscul care i-a pus în evidență atât bustul, cât și abdomenul plat.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

WTFun
DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”