Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram

Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024

Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

oana radu

Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

ștefania

Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă

Ștefania nici nu a lansat piesa "Ma Bebe", că refrenul deja a devenit viral pe TikTok, inclusiv în străinătate. Iubita lui Speak are mare încredere în melodia cu sound internațional, pe care o lansează în curând, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe rețelele sociale îi dă semne că va fi unul dintre hiturile verii.

vizual_DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

https://www.filmnow.ro/comunicate-de-presa/grupul-digi-contributie-de-peste-312-milioane-de-lei-la-bugetul-de-stat-in-primul-trimestru-al-anului-2024-142457

Taylor Swift

Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

irina-nicolae

Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de iubire uimitoare alături de Marius Vizer, iar acum artista a vorbit despre cum a debutat relația lor.

Ultimele știri

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!