Bucuresti | 102,8FM AYA NAKAMURA - DJADJA

Știri

Mădălina Ghenea

Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Bebe Rexha

Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea

Multă vreme a mărturisit că nu s-a simțit bine în pielea ei, dar acum, Bebe Rexha pare că a reglat acest aspect, că e mândră de ea și stăpână pe senzualitatea ei. 

Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly

Antonia și Alex Velea au decis să investească în imobiliare și și-au achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc. Vestea a fost dată chiar de cântăreața în vârstă de 34 de ani, care și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că ea și partenerul ei dețin o nouă locuință la mare. 

Camilla Cabello și Drake (1)

Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

Ruby/ Foto: Instagram

Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”

Ruby a dezvăluit recent că a avut de înfruntat unele probleme serioase în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a făcut, în mare parte din cauza neglijării recomandărilor medicale. În plus, vedeta a realizat, în timp, că unele dintre aceste intervenții nu erau chiar necesare, recunoscând că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai apela la ele.

misha si connect-r

Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”

Connect-R și Misha au pus punct relației lor în urmă cu aproape șase ani. În cartea sa autobiografică intitulată „Din livada cu nuci”, Connect-R a mărturisit că divorțul l-a schimbat profund, transformându-l într-o persoană lipsită de vicii și pregătită să ofere fidelitate într-o relație. Cu toate acestea, fosta sa soție nu a fost dispusă să îi ofere o a doua șansă, deși cei doi continuă să împartă momente frumoase în vacanțe, alături de fiica lor, Maya.

Katy Perry

A vrut să-i lase pe toți cu gura căscată și i-a ieșit. Cu fusta descheiată la spate, Katy Perry și-a arătat lenjeria la o gală

Katy Perry a bifat o apariție surprinzătoare la premiile Billboard Women in Music, ce s-a desfășurat în Los Angeles. Îmbrăcată în roșu, cu încălțări cu platformă și tocuri amețitoare, bruneta a lăsat să se vadă mai mult decât în alte ocazii.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!