Bucuresti | 102,8FM POST MALONE - SUNFLOWER

Știri

Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!

Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”

Kanye West și Bianca Censori

Adevărul despre ținutele controversate purtate de Bianca Censori: „Kanye nu o manipulează, este vorba despre artă!”

Bianca Censori și Kanye West au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, fiind criticați pentru ținutele provocatoare pe care le poartă arhitecta. Deși mulți au spus că rapperul o controlează, un apropiat acestora a lansat o altă teorie.

antonia-alex-velea

Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de zece ani, au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată. Acum, însă, ei și-au surprins complet fanii, căci au apărut în roluri de mire și mireasă.

Gavin Rossdale, comentarii rare despre Gwen Stefani: „Nu mi-am imaginat vreodată că voi divorța”. Ce-i reproșează artistei

Gavin Rossdale a recunoscut că despărțirea de Gwen Stefani a fost „debilitantă” și că și-ar fi dorit să aibă „o legătură mai puternică” cu starul pop, în comentarii rare la opt ani de la divorțul lor.

delia

Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

celine dion (1)

Celine Dion, apariție surpriză în vestiarul unei echipe de hochei. Energică, pe tocuri, cu vorbele la ea, nu a părut afectată de boală

În ciuda faptului că trece prin cea mai dificilă perioada a vieții sale, după ce acum un an și jumătate a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion vrea să profite de orice moment și de orice oportunitate. Așa că, atunci când se simte bine, iese din casă. De fiecare dată, însă, în compania unuia sau a tuturor celor trei copii ai lor.

michael jackson si mama lui (3)

Câți bani a primit mama lui Michael Jackson de la moartea starului încoace. Femeia de 93 de ani, în "război" cu unul dintre nepoți

După ce s-a aflat că fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, e într-un război juridic cu bunica lui, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor de la tatăl lui, a ieșit la lumină și câți bani a primit mama starului pop de la moartea acestuia până acum.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!