Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

crbl si sotia lui, elena

Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

David Guetta

David Guetta și OneRepublic lansează un remake al piesei „Dragostea din tei” a trupei O-ZONE. Cum sună „I Don’t Wanna Wait”

David Guetta și trupa OneRepublic vor lansa „I Don’t Wanna Wait”, un single care utilizează un sample în cel mai mare hit în limba română la nivel internațional și, anume, Dragostea din tei, piesa de la O-Zone.

CRBL și elena

CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount

Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea

Mira

Mira, într-o rochie cu decolteu amețitor, decupată până la abdomen. A prins mai mult curaj: "Anul acesta este clar anul schimbărilor"

Mira a intrat într-o perioadă a transformărilor, așa că își dorește să experimenteze mai mult. Nu numai în muzică, ci și în viața de zi cu zi. Tocmai de aceea, a prins parcă mai mult curaj și a început să se afișeze mai senzuală și mai sigură pe ea ca oricând.

familie pepe

Pepe, cel mai fericit de când e tată de băiat și le are lângă el și pe fetele din a doua căsnicie: "Nu vin în vizită, locuiesc cu mine"

Pepe e la a treia căsnicie și poate spune că acum este cu adevărat împlinit. Artistul care cântă muzică latino de mai bine de 20 de ani este tatăl a trei copii. Surprinzător pentru unii este că fiicele din a doua căsnicie locuiesc cu el, nu cu mama lor.

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi perspective asupra sensului vieții, forței transformatoare a comunicării, invitându-i să exploreze feluritele fațete ale naturii umane într-un mod profund și intens.

Ultimele știri

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Bianca Censori și Kanye West

Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Paris Hilton Celebrating Coachella Weekend One

Paris Hilton, ședință foto nocturnă la Coachella: costum de baie, curea de piele prinsă în talie și cizme cowboy

shakira (24)

Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!